Annonce
Sønderborg

Liverpool på Als: Engelske mestre holder fodboldskole

Liverpool International Academy er gæst i Nordborg i uge 31, hvor de arrangerer fodboldskole i samarbejde med Nord-Als Boldklub. PR-foto
Annonce

Nordals: Nord-Als Boldklub får besøg af venskabsklubben Liverpool FC, der vandt det engelske fodboldmesterskab dette år.

Det skyldes, at de to fodboldklubber samarbejder om at holde en særlig fodboldskole i uge 31, hvor professionelle trænere fra Liverpool skal træne børn og unge i alderen 6-14 i tre dage. 16 børn og unge er tilmeldt skolen, og de kan se frem til at modtage fodboldundervisning efter de samme metoder og dyder, som Liverpool Academy lægger for dagen hos deres egne unge talenter.

Det er tredje år i træk, at Liverpool International Academy er gæst hos Nord-Als Boldklub, men dette år bliver ganske særligt, da Liverpool for første gang i 30 år kan kalde sig selv for engelske mestre.

”Vi glæder os dog over at 16 børn og unge har lyst til at få denne unikke fodboldskole-oplevelse og dermed også chancen for at vinde The Liverpool Award, som indeholder et tilbud om træning på The Liverpool Academy. Vi glæder os til at tage imod deltagerne og Liverpool” siger Jesper Smidemann i en pressemeddelelse. Han er Nord-Als Boldklubs leder af skolen.

Første træningsdag begynder torsdag den 30.juli kl. 9.30 og fortsætter til og med lørdag den 1. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Abdul gik efter et multikulturelt gymnasiemiljø: - Her følte jeg mig mest velkommen

Annonce