Annonce
Sydjylland

Livsværk solgt: GN Termolux i Hvide Sande skifter ejer

Jacob Frandsen har overtaget Gunner Nielsens virksomhed i Hvide Sande. Pressebillede
Efter 26 år har Gunnar Nielsen valgt at sælge sit livsværk GN Termolux til Jacob Frandsen, der viderefører gavegossistvirksomheden under samme navn og med fortsat hjemsted i Hvide Sande i de nuværende lokaler.

HVIDE SANDE:  En god handel til gavn for både køber og sælger har i 26 år været det primære hos GN Termolux i Hvide Sande. Det er sådan Gunnar Nielsen og Jacob Frandsen ser på den netop gennemførte virksomhedshandel.

Gunnar Nielsen er ifølge en pressemeddelelse fra virksomheden tilfreds med salget af sit livsværk til Jacob Frandsen, der viderefører virksomheden under samme navn og med sammen adresse i Hvide Sande.

GN Termolux er primært en gavegrossistvirksomhed, der med Gunnar Nielsen ved roret har opbygget en omfattende base af leverandører af velkendte varemærker, som eksempelvis Royal Copenhagen, Stelton, Rosendahl og Georg Jensen.

Produkterne sælges udelukkende til danske virksomheder som gaver til medarbejdere og forretningsforbindelser i forbindelse med jul, jubilæer og andre begivenheder.

Desuden har GN Termolux en lang række firmaprofilvare på programmet. GN Termoluxtæller fem erfarne medarbejdere.


Jeg har aftalt med Gunner Nielsen, at han fortsætter som direktør året ud, så jeg får mulighed for at sætte mig grundigt ind i forretningen.

Jacob Frandsen, ny ejer af GN Termolux


På adressen i Hvide Sande råder GN Termolux ikke bare over showroom, men også lager- og maskiner til eksempelvis brænding af glas.

Med ejerskiftet ser Gunnar Nielsen og Jacob Frandsen en række muligheder i, at videreføre den eksisterende forretning kombineret med nye digitale løsninger.

Jacob Frandsen overtog ejerskabet i maj, men sluttede sig først til holdet i løbet juli på grund af kontraktlige forpligtelser.

- Jeg har aftalt med Gunner Nielsen, at han fortsætter som direktør året ud, så jeg får mulighed for at sætte mig grundigt ind i forretningen, siger Jacob Frandsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Nye rejseregler fra i dag: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie - få overblikket her

Sport

Alle engelske klubber trækker sig fra udskældt Super League: - Vi begik en fejl, og det undskylder vi for

Sydjylland

Minister holder fast i sag om udviste syrere: - Nogle får ja, og andre får nej

Annonce