Annonce
forside

Loddenhøj er alle borgernes strand

Læserbrev: Jeg skriver hermed en kommentar til Erik Uldalls læserbrev den 23. oktober.

Jollehavn Loddenhøj ønsker ikke at bryde nogen som helst principper m.h.t. ejerskab og rettigheder, tværtimod! De ca. 100 m. strand, som du siger bliver vekslet til privat brug, er nu optaget af både, gummibånd mm, så man ikke kan ligge på stranden der.

Jeg synes, du skal gå ind på Loddenhøjjollehavn.dk og Facebook for at se, hvordan der virkelig kommer til at se ud, når jollehavnen er færdig. Der er stadigvæk plads på stranden, hvor man kan ligge og nyde det lille maritime miljø, hvor der er pænt og ryddeligt, eller man kan gå forbi jollehavnen og bade, uden at man evt. træder på en fortøjningsbetonklods under vandet.

Samtidig vil molen ved åen sikkert gøre, at der - efter at jollehavnen bliver aflejret sand - bliver færre sten på badestranden. Se hvad molen har gjort ved Barsølanding, hvor man kan gå ca. 100 m. ud i vandet uden at træde på sten.

Så Erik, jeg synes du skal sætte dig rigtigt ind i hele projektet. Det, du kommer med i læserbrevet, er skudt temmelig meget forbi de faktiske forhold. Der er rigtigt mange, der er positive over for jollehavnen, men de ytrer sig ikke. Modsat en lille gruppe, der med alle midler indædt prøver på at hytte egne private interesser.

Det er jo imod et Loddenhøj for alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce