Annonce
Haderslev

LOF Syd klar til efteråret

Forsiden af det nye katalog fra LOF Syd. Pressebillede
Annonce

HADERSLEV: En råvarevandring på Stevninggaard efterfulgt af sylte-workshop i laden med Sønderborg-kokken Jonas Keller, rimer måske ikke på aftenskolekursus i traditionel forstand.

Sammen med et ’Kunst & Yoga’ forløb på Augustiana i Augustenborg og en 110 km. mountainbiketur på Gendarmstien, er det dog netop nogle af nyhederne i LOF Syds efterårsprogram, som begynder i slutningen af august.

Programmet byder også på alt fra yacht- til jagttegnskurser, musik-, sprog- og kreative kurser, samt madhold, bevægelseshold, oplevelser og foredrag i Sønderborg, Aabenraa og Haderslev kommuner.

I foredragskategorien kan man opleve sundhedsekspert Michelle Kristensen, kendt fra DR1 programmerne "Fede Forhold", som gæster Haderslev 3. november til en inspirerende aften i sundhedens tegn.

LOF opstod i kølvandet på Danmarks befrielse fra nazisterne, hvor folk naturligt havde et behov for at mødes "under hyggelige, tvangfri Former, saaledes at man paa denne Maade forener det fornøjelige og selskabelige med det interessante og belærende’" som der står i LOFs første årsberetning.

-feldt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce