Annonce
Vejen

Logik eller ej: 22 fodboldspillere på én bane er ok, men 12 badepiger på en strand er forbudt

Hvornår er for mange for mange? Det debatterer læserne på jv.dk.
Annonce

JELS: Politiets bøder til 12 badepiger i Jels (mens flere hundrede på en strand i København gik fri) giver voldsom debat på jv.dk:

Holger Gorm Petersen: - Det er bare slet ikke i orden, når flere hundrede tosser kan samles i København, bare fordi de kalder det en demonstration. Vi jyder må til at lave en demonstration ved alle badesteder mod de tåbelige DDR-regler regeringen står for.

Alice Rix: - Er bare så klar.

Ole Hollegaard: - Vanvittigt at de finder sølle 12 piger der overtræder i Jylland, når man tænker på hvad de har gang i ovre i København hele tiden uden bøder af nogen art!

Lej MC Trailer: - Politiet på bikini-patrulje

Leif Holm: - super godt og vigtigt politiarbejde - mega meget ironi kan forekomme.

Bo Søegaard Andreasen: - Det er nemlig flot politiarbejde i Jylland. Det er her i København, den er helt gal. Man kan ikke lade nogle slippe uanset om de er 12 eller 200 , alle har brudt loven og de skal bare flå blokken op her i København

Anne Lis Hanche Rasmussen: - God ide. Statskassen mangler penge, og vi ved det jo godt.

Nils Åge Rossen: - Havde de nu været muslimer, så havde det ikke gjort noget forbandet diskrimination af det danske folk.

Paul Henning Johnsen: - Igen en gang platte kommentarer. Jeg undres ofte over, at samfundsansvar og intelligents generelt er en mangelvare i oplyste Danmark. Forbuddet er for os alles skyld. Er blot en person smittet, kan det accelerere til flere hundrede. Så naturligvis okay med en gang bøder her.

Pia Bjergvang Underbjerg: - Men det ændre stadig ikke på det faktum, at man åbenbart kan samles uden konsekvens i København. Det er trods alt på den anden side af bæltet, der er flest med corona. Vil lige tilføje at der er mange flere samlet, hver eneste dag, i supermarkederne.

Bent Jensen: - Virker lidt specielt, når man ser billederne fra København. 12 piger, eller 10 + 2 konduite er godt i denne coronatid.

Susanne Martensen: - Ja man undres da virkelig.

Ejner Gregersen: - Send tid og sted, Holger. Vi er klar

Tom W. Schmidt: - Er vi ikke i en retsstat. Det i København et bare ikke i orden. Og så 12 piger i Jels. Politi come on.

Niels Jørgen Nielsen: - Er det ikke samme lov der er gældende i Jylland som Sjælland? Hvordan kan det så være at der ikke ske noget i København? Få nu de retningslinjer klarlagt for etaten i København, kære røde regering med den store folkelige opbakning!

Carsten Bo Laursen: - Yderst rimeligt, 12 unge piger, det er der fornuft i. 2 hold af 11 spillere 2 linjevogtere og en dommer. spiller fodbold, det kommer i avisen som en glædelig oplevelse. 300 herboende ikke etnisk danske til begravelse i København, ikke EEN fik så meget som en påtale. Jeg har respekt for corona, men BESTEMT IKKE for sådan et politiarbejde.

Bo Søegaard Andreasen: - Sådan noget pjat, nogen skriver, bare fordi de var 12, så kunne de da godt se igennem fingre med det. Nej og nej, det er ikke størrelsen af lovbruddet, som tæller. Både jyderne og københavnerne har brudt loven og alle skulle have en bøde. Ingen skal slippe. Men det jeg vil sige er at det er helt godnat så tit vi københavnere slipper. Jeg kører hver dag forbi Islands Brygge, og der er proppet med folk, uden at de får bøde. Kom nu i gang med den blok eller stop det.

Frank Vingsøe: - Det er sku da godt, man herover har suttekluden København at hive frem hele tiden. Så skal man ikke forholde sig til sine egne problemer ;). Der er ikke så meget jer og os på den anden side af broen, som i dyrker her på fastlandet og det ser ikke ud til motorveje lindrer det der gør ondt.

Poul-Erik Wiese Madsen: - Mere pengemaskine end sund fornuft, trist

Mia Malene Sommer: - Men i storcentre må man godt rende rundt i flokke og spille tosset og ikke overholde hverken afstand eller hvilken side man skal gå ifølge tape på gulvene.

Carina Andersen: - Det har I unge damer godt af at blive sigtet... Så fat dog hvad der er blevet sagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce