Annonce
Vejen

Vejen-fotograf bag kameraet i ny komedie

Oliver Rasmussen (th), der er opvokset i Vejen og medindehaver af filmselskabet Birds Eye Pictures, har filmet komedien. Hans kompagnon Casper Graulund har skrevet manuskriptet. Foto: Steen Rasmussen
Oliver Bruun Rasmussen, der er opvokset i Vejen, har filmet serien "You Nomi Tina", som kan ses på YouTube.

VEJEN: Som omtalt her i spalterne for få dage siden spiller Tina Planitzer, Jels, en af hovedrollerne i den nye komedie "You Nomi Tina," som kan ses på YouTube på internettet.

Men hun er ikke den eneste lokale medvirkende i serien, der er på seks episoder. Oliver Rasmussen, der er opvokset i Vejen og medindehaver af filmselskabet Birds Eye Pictures, har filmen komedien. Hans kompagnon Casper Graulund har skrevet manuskriptet. Duoen har tidligere produceret Hærvejsfilmen for Hærvejsklyngen, samarbejdet mellem fem landsbyer i den nordlige del af Vejen Kommune.

Serien, der lanceres som en såkaldt sitcom, hvor Tina fra Sønderjylland og veninden Nomi fra Vesterbro kommer ud for lidt af hvert.

Seerne skal helst være i tvivl, om det er virkelighed eller fiktion. Men mange af tingene tager til dels udgangspunkt i virkelige ting

Den anden hovedrolleindehaver, Nomi Lotuz, der bor på Vesterbro, er skuespilkollega til Tina Planitzer. De to kvinder har selv finansieret hele produktionen af serien.

Produktionen af den nye sitcom skete ved et tilfælde. I april sidste år skulle de to skuespillere arbejde på et fælles projekt, og ret hurtigt fandt de ud af, at de passede godt sammen. Deres venskab udviklede sig næsten til, at sønderjyden Tina i perioder flyttede ind hos den 40-årige københavner - og det er også det bærende element i den nye serie.

- Til at starte med sagde vi, at vi selv både ville filme og skrive manuskript, men det fungerede ikke rigtigt. Så efter et halvt års tid måtte vi erkende, at vi ikke kunne det hele selv, fortæller Tina Planitzer.

- Vi begyndte at søge efter folk, der havde kamera og udstyr, og som ville hjælpe os gratis. Vi mødte så to unge knægte - fra Birds Eye Picture - der havde samme humor, som vi har. De faldt for ideen og havde udstyret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Nolde nu med mundbind

Sydjylland For abonnenter

Trods udsigt til blodrødt regnsskabsår: Hotel Koldingfjord satster stort på opgradering af personalet

Annonce