Annonce
Danmark

Lokal Gazelle-virksomhed solgt til konkurrent for to-cifret millionbeløb

OnlinePartners blev grundlagt i 2010 af Rune Bruun Hansen (midten) i Kolding og Tina Halkjær tiltrådte som partner i 2015. Nu har konkurrenten s360 købt Kolding-virksomheden. Administrerende direktør i s360 er Jakob Vedel (th), der er medstifter af selskabet. Foto: s360

Det digitale marketingsbureau OnlinePartners fra Kolding er solgt til konkurrenten s360. Samlet beskæftiger selskabet nu 70 medarbejdere.

Kolding: Det digitale marketingsbureau s360, der har base i Aarhus, vokser med 20 medarbejdere, efter virksomheden har købt konkurrenten OnlinePartners, der ligger i Kolding.

Både s360 og OnlinePartners er specialister i at optimere virksomheders tilstedeværelse på platforme som Google og Facebook. Med købet bliver s360 en af de store spillere på markedet med en forventet omsætning i år på over 100 mio. kr, lyder det i en pressemeddelelse.

Mens OnlinePartners to gange har modtaget Børsens Gazellepris, så strøg s360 i 2018 helt til tops som landets bedst indtjenende virksomhed inden for digital markedsføring på Computerworlds liste over IT-kometer.

Annonce

OnlinePartners solgt

OnlinePartners blev grundlagt i 2010 af Rune Bruun Hansen i Kolding og Tina Halkjær tiltrådte som partner i 2015.

Virksomheden er specialiseret i digital marketing, som bl.a. handler om at optimere kunders digitale tilstedeværelse på platforme som Google og Facebook. Virksomheden har omkring 20 medarbejdere og modtog både i 2016 og 2017 Børsens Gazellepris.

s360 blev stiftet i 2011 af barndomsvennerne Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen. I 2016 havde virksomheden 20 medarbejdere, sidste år rundede de 50, og med opkøbet af OnlinePartners har s360 i dag omkring 70 medarbejdere.

Internationalt perspektiv

De to nuværende ejere af OnlinePartners, Rune Bruun Hansen og Tina Halkjær, fortsætter som henholdsvis senior digital strategist og client director i s360, hvor Rune Bruun Hansen ligeledes bliver en del af ejerkredsen sammen med s360-grundlæggere Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen og andre ledende medarbejdere samt Egmont Publishing.

- I vores dialog er jeg blevet bekræftet i, at vores kultur i OnlinePartners harmonerer rigtig godt med kulturen i s360. Derudover kan s360 give os adgang til endnu flere kompetencer samt et internationalt perspektiv, som jeg er sikker på, at både medarbejdere og kunder i OnlinePartners vil få stor glæde af, siger Rune Bruun Hansen, der grundlagde bureauet i 2010.

s360 vil efter opkøbet beskæftige omkring 70 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Aarhus, afdelingerne i København, Malmø og Helsinki samt på OnlinePartners nuværende kontor i Kolding.

- Vi forventer en fortsat vækst, hvor der er brug for de dygtigste folk inden for digital marketing, og derfor er vi selvfølgelig enormt glade for, at alle medarbejdere kan fortsætte som en del af s360, siger Jakob Vedel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Et ja er et ja og binder alle partier i et forlig

Seks partier står bag. Seks partier fra Dansk Folkeparti til SF gik sammen og fik forhandlet et budget hjem – fint og uden de store problemer i øvrigt. For modsat naboerne i Haderslev og større kommuner som Kolding og Esbjerg er der styr på økonomien i Aabenraa. Ikke store og uhyggelige besparelser på børn, unge og ældre her. Tværtimod blev der råd til blandt andet at give skolerne lidt ekstra. Det var dog også helt nødvendigt. Penge til de ældre var der ikke, og det har fået kommunens seniorråd til i et høringssvar til budgettet at komme med dette krav til politikerne: Send flere penge, tak. ET NATURLIGT KRAV, for det er jo nærmest det, rådet er dannet for. At skabe så gode betingelser for kommunens ældre som muligt. Herunder at forlange flere penge i forbindelse med budgetforhandlinger. Kravene bliver ikke efterkommet, selv om byrådets populist par excellence, viceborgmester Ejler Schütt, selvfølgelig ikke kunne dy sig. Jamen, det må vi da se på, lød det sammenfattende fra DF’eren til jv.dk og JydskeVestkysten i begyndelsen af ugen, da vi skrev om Seniorrådets ønsker, og han understregede sin pointe ved at foreslå et møde i forligsgruppen inden for et par uger. Hvorfor sige nej til politisk sympati fra nogle vælgere, når muligheden nu bød sig? Nej vel, dertil er Ejler Schütts politiske næse alt for veludviklet. TIL GENGÆLD VAR der ikke megen respekt eller sympati at hente hos borgmester Thomas Andresen (V). – Undskyld mig, men hvor skal pengene komme fra, lød det nærmest arrigt fra borgmesteren, der bestemt ikke ser nogen anledning til at indkalde forligspartierne igen. Socialdemokratiets nye gruppeformand og nyudnævnte borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, lod sig ikke friste. Også han står bag det forlig, partiet har givet og taget i. Selvfølgelig gør han det. – Vi har valgt, at børnene og folkeskolerne skulle have, sagde Uldall Hansen som begrundelse. Godt for det. Et ja er et ja, og et forlig er et forlig. Det ville tendere det useriøse at genåbne budgettet, blot et par uger efter det blev underskrevet, fordi man lige kom i tanke om, at der var nogle vælgergrupper, der ikke havde fået. Som om de var glemt. SÅDAN KAN DET POLITISKE arbejde ikke foregå. Nok er den økonomiske situation i Aabenraa fin, nok er der råd til lidt ekstra i 2020, men Aabenraa var for omkring et årti tilbage igennem store og voldsomme besparelser, og en gentagelse af dengang ønsker ingen i byrådet. Slet ikke ved at ødsle i gode tider. Derfor får Seniorrådet et klart nej til sine ønsker om flere penge. Og Schütt må naturligvis stå bag det forlig, han på sit partis vegne har indgået med Venstre, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, De Konservative og SF. Eller vælge at træde helt ud. Borgmesteren behøver ikke DF’s stemmer i byrådssalen. Men så langt går Ejler Schütt selvfølgelig ikke, og det var heller ikke tanken bag hans udmeldinger. Han fiskede såmænd bare efter lidt sympati. GOD WEEKEND

Annonce