Annonce
Varde

Lokal ildsjæl med købmandsblod i årene bliver årets Dagrofa-købmand

Brian Bjerregaard blev udlært købmand i selvsamme Min Købmand i Agerbæk, som han ejer i dag. Nu kan han bryste sig af titlen som Årets Købmand. PR-foto
Købmand Brian Bjerregaard har i sine syv år som købmand i Min Købmand Agerbæk formået løbende at skabe vækst i butikken år efter år. Han får nu en pris fra Dagrofa: Prisen som Årets Købmand.
Annonce

Agerbæk: Brian Bjerregaard har i årevis været den stolte ejer af Min Købmand i Agerbæk, og nu kan han bryste sig af titlen som Årets Købmand. Det skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.

Prisen uddeles af baglandet hos Dagrofa til en købmand, som har formået at skabe vækst i både omsætning og kundestrøm og som er en engageret del af sit lokalsamfund og gør en forskel for sit nærområde.

- Det er kæmpestort at blive Årets Købmand. Det er en titel, man kan være både stolt af og ydmyg over, for der er rigtig mange dygtige kolleger derude. Jeg er meget stolt af butikken og mit personale, som har en stor andel i prisen som Årets Købmand, siger Brian Bjerregaard i pressemeddelelsen.

Lokal købmand til fingerspidserne

  1. Brian Bjerregaard blev udlært købmand i selvsamme Min Købmand i Agerbæk, som han ejer i dag. Han bestod sin eksamen med et 12-tal og ros fra sin læremester, Søren Bundgaard.
  2. Herefter skulle der et enkelt pitstop til i 2011 som souschef i Farum, før Brians karriere som selvstændig købmand for alvor begyndte.
  3. I 2013 vendte han tilbage til Agerbæk, hvor han blev medejer af Min Købmand sammen med sin gamle læremester, som trak sig tilbage i januar 2016.

Brian Bjerregaard har købmandsblod i årene, og han kender sit lokalsamfund ud og ind. Han er nemlig født og opvokset i Agerbæk og udlært i selvsamme butik, som han i dag ejer.


Jeg er meget stolt af butikken og mit personale, som har en stor andel i prisen som Årets Købmand

Brian Bjerregaard. ejer af Min Købmand i Agerbæk


Som købmand er det vigtigt, at man også gør en forskel for sit lokalsamfund, og her har Brian fingeren på pulsen, mener Dagrofa. Han sidder blandt andet som formand for Agerbæk Erhvervsforening.

- Brian formår at holde et højt niveau af god service og skabe vækst i omsætning og kundestrøm ved at lytte til de lokale borgere, og hvad de har brug for i en dagligvarebutik. Han engagerer sig i sit lokalsamfund og sine medarbejdere, som kvitterer med høj motivation. Han er fantastisk at samarbejde med. Altid konstruktiv og energisk. Alt dette og hans innovative tilgang til butikken vil vi gerne anerkende med denne pris, siger Richo Boss, kædedirektør for Spar, Min Købmand og Let-Køb, i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Høje bankgebyrer dræner små foreningers pengekasser: Priser kan svinge med flere tusinde fra bank til bank

Kommentar

Kære læser; Tak for jeres tid

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Annonce