Annonce
Kultur

Lokal kok bliver ny restaurantchef og bestyrer i Varde Garten

Casper Rosendahl bliver ny chef i Varde Garten i Varde. Han bor selv i Outrup med sin hustru og deres børn. PR-foto
Casper Rosendahl er ny i Varde Garten, hvor han begynder den 22. juni. Han skal være med til at realisere de ambitioner og visioner, der er for stedet.
Annonce

Varde/Outrup: Casper Rosendahl bliver ny restaurantchef og bestyrer i Varde Garten.

Han er blandt andet kendt for sin tid på Henne Mølle Å Badehotel, hvor han sammen med sin hustru drev stedet i ti år med stort fokus på økologi.

Det var fra begyndelsen intentionen at finde en erfaren forpagter til Varde Garten, men det lykkedes ikke.

- Det er altid forbundet med en vis risiko at starte noget nyt op. Derfor valgte vi selv at stå for driften af kroen Von Lügenhals, selskabs- og konferencelokaler, kunsthave og hotel. Det har været udfordrende og super spændende at starte op, og vi har haft et tilfredsstillende første år, hvor byens borgere og mange tilrejsende i den grad har taget stedet til sig, skriver direktør i Varde Garten, Michael Beck i en pressemeddelelse.

Men det kræver rigtig mange timer, selv om han har fået uvurderlig hjælp af daglig leder Karina Vagner Rasmussen og køkkenchef Troels Severin Jakobsen. Så nu var det tid til en stærk lederprofil med solid erfaring i branchen for at realisere visionerne med stedet:

- Det har vi nu fundet i Casper Rosendahl, som med succes stod i spidsen for Henne Mølle Å Badehotel i 10 år. Jeg er sikker på, at han vil være med til at sætte endnu mere skub under vores udvikling, siger Michael Beck.

Varde Garten stod færdig i 2018. I 2019 indviede Kulturminister Mette Bock stedet officielt. PR-foto

Casper Rosendahl har senest været halvparten af lederteamet på Hotel Britannia i Esbjerg. Her begyndte han 1. januar 2019.

Han glæder sig til sit nye job, lyder det i pressemeddelelsen:

- Jeg ser umådeligt meget frem til at stå ved roret i Varde Garten og Von Lügenhals. Det er et område, man ikke ser andre steder, siger han.

Stedet har fokus på at bruge mange lokale fødevarer og drikkevarer, og det er han også faldet for. Casper Rosendahl begynder i jobbet den 22. juni.

Nuværende daglig leder Karina Vagner Rasmussen fortsætter i Varde Garten og Von Lügenhals med primært fokus på events, udsmykning, hoteldelen og en række driftsopgaver, og det er også fortsat Troels Severin Jakobsen, der står i spidsen for køkkenet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Fællessang i Over Jerstal Bypark

Esbjerg

Skulle besøge en veninde: Kørte galt i stjålet bil og efterlod den midt på motorvejen

Annonce