Annonce
Trekantområdet

Lokal kro genopstår som Bed & Breakfast

Der er nu igen kommet liv på Vandel Kro, efter at den gik i betalingsstandsning i slutningen af januar i år. Kroen har nu fået ny ejer og skal fungere som Bed & Breakfast. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Siden Vandel Kro gik i betalingsstandsning i slutningen af januar i år, har der været stille omkring kroen. Men en ny ejer har sat gang i Vandel Kro igen, der nu fungerer som Bed & Breakfast.

Vandel: Det kunne være endt med en tvangsauktion, da Vandel Kro i slutningen af januar i år gik i betalingsstandsning.

Men i juni meddelte den nu tidligere ejer, Kristian Kristensen, at en mulig køber til Vandel Kro havde meldt sig på banen.

Denne køber er forhenværende ejer Haakon Jøker Trachsel, mens en anden gammel kending, Michael Madsen fra Jerlev, har fået ansvaret for driften af kroen, der skal fungere som Bed & Breakfast og festlokaler. Michael Madsen har tidligere drevet værtshuset F16 i Vandel.

Jeg er kun gået ind i det her, fordi jeg gerne vil skifte arbejdsliv fra håndværksmester og det kunne godt være til kromand. Men nu tager vi det roligt, der kommer ikke til at ske nogle ændringer det første år. Så må vi se. Men lige meget om det bliver mig eller en anden, der kommer til at stå for driften, så vil Vandel Kro leve videre.

Michael Madsen, daglig leder

Flere muligheder for at bestille overnatning

- Vi har startet værelserne op igen og kommer ud på kroen hver morgen for at lave morgenmad til gæsterne og tjekker dem ud. Vi er der desuden hver eftermiddag, når gæsterne tjekker ind. Det hele er gået meget hurtigt, så vi har endnu haft tid til at få rettet hjemmesiden, Facebook og den slags, fortæller Michael Madsen.

Vandel Kro er da også listet på hjemmesider som booking.com og hotels.com, hvor man kan bestille overnatninger på kroen.

Desuden kan man ringe til Vandel Kro og lave en aftale om at holde sin fest der. Vandel Borgerforening har allerede booket plads til ølsmagning i september og generalforsamling i oktober.

Annonce

Ikke en vennetjeneste

Michael Madsen, der også driver entreprisefirmaet Nedergaard Entreprise, er indtil videre ansat som forpagter af kroen for et år.

Han afviser dog, at han er har taget jobbet på sig som en vennetjeneste for ejer Haakon Jøker Trachsel.

- Jeg er kun gået ind i det her, fordi jeg gerne vil skifte arbejdsliv fra håndværksmester og det kunne godt være til kromand. Men nu tager vi det roligt, der kommer ikke til at ske nogle ændringer det første år. Så må vi se. Men lige meget om det bliver mig eller en anden, der kommer til at stå for driften, så vil Vandel Kro leve videre, forsikrer Michael Madsen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Serieiværksætter køber sig ind i lille virksomhed: Verdensudstilling skal være med til at booste salg af løver, ugler og hjorte

Danmark

Tirsdagens coronatal: 155 nye smittede - 15 færre indlagte

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Landmænd udnytter ukrainske ansatte: Betal jeres løn tilbage eller forsvind

Varde For abonnenter

Omstridt praksis stopper øjeblikkeligt: Slut med private varekøb på fællesantennens regning

Esbjerg

Rundbarbering af rundkørsel: Det kræver en god forklaring

EfB

Mathias Kristensen om sine fem seniorår med nedrykninger, bronzemedalje og 12 cheftrænere: - Det er helt til grin, at det har været så kaotisk

Sydjylland For abonnenter

Nu er leder fratrådt: Psykisk syg patient deltog i jobsamtaler i strid med reglerne

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kolding

Politiet dukkede op til studenterfest: Musikken var for høj

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kolding

23-årig fik sit seks måneder gamle barn fjernet og hængte socialrådgiver ud på Facebook: Nu er hun dømt for chikane

Varde

Hun ville vise rektor, at han tog fejl: Christel blev smidt ud fra Varde Gymnasium – I Esbjerg fik hun en ekstra chance, og tirsdag blev hun student

Haderslev

Kvinde bremsede for gæs på Omkørselsvejen og endte i trafikuheld

Sønderborg For abonnenter

Endnu et sort år for Niko-Servodan: Men lyset er på vej tilbage

Vejen

Pendler frygter regionalbusser bliver næste sparemål: - Vi kan blive tvunget til at have to biler

Annonce