Annonce
Esbjerg

Lokal optiker støtter kampen mod sclerose: Donerer 61.000 kr.

Sclerose er en af de sygdomme, som i nogen grad kan opdages via synet. Symptomet kan være synsnervebetændelse, som er det første tegn hos cirka 20 procent af de scleroseramte. Foto: PR

Esbjerg: Louis Nielsen Esbjerg støtter sammen med en række andre Louis Nielsen-butikker kampen mod sclerose med 61.000 kr. Den lokale optiker donerer pengene til cykelholdet Cykelnerven, der samler penge ind til bekæmpelse af sclerose.

- Vi er glade for at kunne bidrage i kampen mod sclerose, som er en forfærdelig sygdom, der skal bekæmpes med alle midler. Jeg beundrer Scleroseforeningens hårde arbejde og ønsker holdet en god tur til Frankrig, fortæller Tina Maria Duus, indehaver og chefoptiker hos Louis Nielsen Esbjerg.

Cykelnerven indsamler penge til forskning i sclerose, og hver sommer kæmper 300 cykelentusiaster sig til tops på de afgørende bjerge kendt fra Tour de France for at indsamle penge til forskning i sclerose og sætte fokus på sygdommen.

Annonce

- Når en stor landsdækkende kæde som Louis Nielsen støtter op om vores indsats mod sclerose og derved tager et stort socialt ansvar, betyder det enormt meget. Det er samtidig en stærk anerkendelse af de mange mennesker, som lever med sclerose tæt inde på livet, siger den ansvarlige for Cykelnerven, Mette Hjulmand Leonhard-Hjorth.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Ambulanceredderne troede, Morten var død: Sov uvidende på bagsædet, da hans kammerat kørte galt

Annonce