Annonce
Sport

Lokal racerkører slutter DM på fjerdepladsen

2019 blev en noget rodet forestilling i Youngtimer klasse 2 for Anders T. Jensen. Sæsonen begyndte fornuftigt med to andenpladser i den første løbsweekend, men siden har tekniske udfordringer spillet ind. Arkivfoto: Uwe Iwersen
Anders T. Jensen fra Randerup overvejer hvad motorsportsfremtiden skal byde på efter et 2019, som har budt på op- og nedture.

RANDERUP: Hele sæsonen har det været op og ned for Anders T. Jensens satsning i motorsportsserien Youngtimer. En samlet fjerdeplads i DM blev facit, men havde det ikke været for tekniske udfordringer og uheld, så kunne det være blevet til en del mere.

- Vi har haft nogle problemer i år. Alle bilerne i serien har et system, som samler data sammen. Hvis systemet, eller loggeren, om man vil, ikke virker - så er der ingen informationer til løbsledelsen - og så bliver man diskvalificeret. Vi har fået et par diskvalifikationer på den konto, og det har været dyrt i mesterskabet.

To gode løb på Ring Djursland og Padborg Park trak siden hen godt op i regnskabet, og derfor blev det til en fjerdeplads i DM - selvom flere tekniske problemer og et stort uheld på Ring Djursland i forsommeren kostede mange timer på værkstedet. Derfor tøver Anders T. Jensen heller ikke med at kalde 2019 for udfordrende:

- Jeg vil gerne takke alle de, der har hjulpet os gennem det, der har været den mest udfordrende sæson i mange år for mig.

Annonce

Ny satsning i 2020

Anders T. Jensen fylder snart 62 år, og er ikke sikker på, at det bliver den samme klasse igen i 2020. Der er mange løb, og derfor overvejer han at slå sine folder i historisk motorsport i stedet.

- Jeg kommer nok igen i 2020, men det bliver muligvis i en anden klasse. Jeg har en BMW 2002, som jeg gerne vil køre historiske løb med i stedet for. Jeg bliver jo 62 her i november, så jeg skal ud at gøre det, der er tid og råd til, forklarer han.

Jensen agter dog også at hjælpe nye navne frem - blandt andet er der allerede nu planer om, at han skal hjælpe til som mekaniker hos en anden lokal kører, Theis Kroot. Kroot kørte i år sin første sæson i Legend Car, og her er der ambitioner om mere i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce