Annonce
forside

Lokal speedwaykører er nomineret til eftertragtede priser

Mads Hansen tog EM-guldet hjem i suveræn stil i finske Varkaus. Den titel - og flere andre - har givet ham en plads blandt de fire nominerede til 'Årets Speedwaykører', når Dansk Motorsport Award løber af stablen i januar. Arkivfoto: Lea Häyrinen

Det lokale speedwaytalent Mads Hansen har til januar chancen for at krone en i forvejen indbringende 2018-sæson med titlen som 'Årets Speedwaykører'. Det er fjerde gang, han er nomineret ved Dansk Motorsport Award.

SKÆRBÆK/KØBENHAVN: Mads Hansen er for andet år i træk blandt de nominerede, når motorsportens store prisfest, Dansk Motorsport Award 2019, afholdes i januar i København. Her er Mads Hansen atter nomineret til prisen 'Årets Speedwaykører'.

Men Mads Hansen vandt ikke kun individuelt i året, der snart er gået:

Han havde også et gashåndtag med i spillet, da det danske U21-landshold i speedway for første gang blev europamestre. En titel, der betyder, at U21-landsholdet er nomineret i kategorien 'Årets Motorcykelkører'.

Derfor er det en glad og stolt Mads Hansen, der måske kan krone et solidt 2018 med en pris eller to:

- Jeg er beæret over at være med i kampen igen i år. Jeg håber at vinde prisen denne gang, men jeg er også udmærket klar over, at det er svært. Der er nogle virkelig gode folk med her, så det bliver ikke nemt. Men uanset hvad, så er det med til at motivere én til 2019, for i år har virkelig været et godt år for mig, fortæller Mads Hansen.

Annonce

De store sejre

Med en sæson, der bød på alt fra U21 EM-guld for hold og sejr ved det individuelle U19 EM til titlen i Metal Speedway League med Region Varde Elitesport, er der nok at vælge imellem, når Mads Hansen skal udpege sæsonens største gevinst:

- Det er svært at vælge, men for mig var højdepunktet nok det individuelle EM, som jeg vandt i Finland. Det var en stor sejr. Det samme var også U21-titlen for hold. Det er altid noget særligt at være en del af et hold, for man ved jo, at man også selv var med til at trække resultatet hjem. Jeg glæder mig meget til showet og til at se, hvad det hele bringer, lyder det fra Mads Hansen.

Hvem der vinder de respektive priser ved prisuddelingen i København den 19. januar, afgøres af hele Motorsportsdanmark ved en online afstemning, som netop er åbnet. Du kan give dit eget besyv med i afstemningen på internetadressen https://bonnier.typeform.com/to/viri5N.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Annonce