x
Annonce
forside

Lokal speedwaykører er nomineret til eftertragtede priser

Mads Hansen tog EM-guldet hjem i suveræn stil i finske Varkaus. Den titel - og flere andre - har givet ham en plads blandt de fire nominerede til 'Årets Speedwaykører', når Dansk Motorsport Award løber af stablen i januar. Arkivfoto: Lea Häyrinen

Det lokale speedwaytalent Mads Hansen har til januar chancen for at krone en i forvejen indbringende 2018-sæson med titlen som 'Årets Speedwaykører'. Det er fjerde gang, han er nomineret ved Dansk Motorsport Award.

SKÆRBÆK/KØBENHAVN: Mads Hansen er for andet år i træk blandt de nominerede, når motorsportens store prisfest, Dansk Motorsport Award 2019, afholdes i januar i København. Her er Mads Hansen atter nomineret til prisen 'Årets Speedwaykører'.

Men Mads Hansen vandt ikke kun individuelt i året, der snart er gået:

Han havde også et gashåndtag med i spillet, da det danske U21-landshold i speedway for første gang blev europamestre. En titel, der betyder, at U21-landsholdet er nomineret i kategorien 'Årets Motorcykelkører'.

Derfor er det en glad og stolt Mads Hansen, der måske kan krone et solidt 2018 med en pris eller to:

- Jeg er beæret over at være med i kampen igen i år. Jeg håber at vinde prisen denne gang, men jeg er også udmærket klar over, at det er svært. Der er nogle virkelig gode folk med her, så det bliver ikke nemt. Men uanset hvad, så er det med til at motivere én til 2019, for i år har virkelig været et godt år for mig, fortæller Mads Hansen.

Annonce

De store sejre

Med en sæson, der bød på alt fra U21 EM-guld for hold og sejr ved det individuelle U19 EM til titlen i Metal Speedway League med Region Varde Elitesport, er der nok at vælge imellem, når Mads Hansen skal udpege sæsonens største gevinst:

- Det er svært at vælge, men for mig var højdepunktet nok det individuelle EM, som jeg vandt i Finland. Det var en stor sejr. Det samme var også U21-titlen for hold. Det er altid noget særligt at være en del af et hold, for man ved jo, at man også selv var med til at trække resultatet hjem. Jeg glæder mig meget til showet og til at se, hvad det hele bringer, lyder det fra Mads Hansen.

Hvem der vinder de respektive priser ved prisuddelingen i København den 19. januar, afgøres af hele Motorsportsdanmark ved en online afstemning, som netop er åbnet. Du kan give dit eget besyv med i afstemningen på internetadressen https://bonnier.typeform.com/to/viri5N.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce