Annonce
forside

Lokal speedwaykører tager DM-titlen hjem

Mads Hansen og Region Varde Elitesport kronede onsdag sejren i grundspillet med finalesejr i Metal Superfinalen på hjemmebane. Foto: André Thorup

Det lokale speedwayhåb, Mads Hansen, har gennem store dele af sæsonen haft god fart i speedwaycyklen - og onsdag var han med til at sikre Region Varde Elitesport mesterskabet i den danske speedwayliga.

Annonce

FRIFELT/OUTRUP: Mads Hansen kunne sent onsdag aften tilføje endnu en gevinst til en særdeles sejrrig 2018-sæson, der allerede har budt på U21 EM-guld i holdspeedway, U19 EM-guld individuelt og U19 EM-sølv i parspeedway.

Det skete, da Region Varde Elitesport i overbevisende stil tog sejren i Metal Superfinalen og sikrede sig guldet i den bedste danske speedwayliga.

Her var det unge speedwaytalent en af holdleder Steven Andersens fem udvalgte, og Mads Hansen kvitterede med i alt tre point på sine tre starter. I alt ramte Varde, der også havde Hans Andersen, Mads Korneliussen, Mikkel Bech Jensen og Thomas Jørgensen til start, 40 point, hvilket sikrede dem sejren på hjemmebanen i Outrup foran over 4500 tilskuere.

Det gav samtidigt Region Varde Elitesport den bedst mulige afrunding på en sæson, hvor holdet også vandt grundserien i ligaen.

- Det var virkelig en super aften. Det var godt, at vi fik lukket af med en finalesejr, efter vi også vandt grundserien. Der var en helt fantastisk stemning, og nok var det ret dramatisk med mange omstarter og styrt, men det var virkelig fedt at køre i sådan en ramme herhjemme, siger Mads Hansen og takker for den flotte opbakning.

- Det var virkelig en super aften. Det var godt, at vi fik lukket af med en finalesejr efter vi også vandt grundserien.

Mads Hansen, nybagt dansk mester i speedway med Region Varde Elitesport
Champagnepropperne flyver på podiet. Foto: André Thorup
Annonce

Enkelte opgaver tilbage

Frifelt-køreren har fortsat et par opgaver tilbage i årets hektiske løbskalender, for snart venter et afslutningsløb i den polske liga for Kolejarz Opole, ligesom den tyske bundesligafinale også venter.

- Der er ikke så meget tilbage, men jeg skal køre et enkelt løb mere i Polen, og så er vi i den tyske finale også. Det fungerer helt som med Superfinalen her i Danmark, så det er fire hold mod hinanden, og jeg håber, vi kan tage den hjem også, lyder det fra den nyslåede danske mester.

Årets sølvmedaljer endte i øvrigt hos sjællandske Slangerup, som efter omkørsel tog sølvmedaljerne foran Holsted, da begge hold var lige med 31 point. Fjerdepladsen gik til Fjelsted med 29 point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce