Annonce
Esbjerg

Lokal stjerneadvokat indtræder i EfBs bestyrelse

Peter Kirk Larsen, advokat og direktør, Kirk Larsen & Ascanius, indtræder i bestyrelsen hos EfB Elite A/S. Pressefoto
Peter Kirk Larsen, advokat og direktør i advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius, indtræder i EfBs bestyrelse. Han har tidligere erfaring fra arbejdet i FC Midtjyllands bestyrelse.

Esbjerg: Medaljeaspiranterne fra EfB får i fremtiden mere styr på paragrafferne, når en af Esbjergs mest kendte og respekterede advokater, Peter Kirk Larsen, indtræder i bestyrelsen hos EfB Elite A/S.

Det blev besluttet ved klubbens generalforsamling forleden, hvor Peter Kirk Larsen overtaget ripenseren Ole Juul Jørgensens plads i bestyrelsen.

Peter Kirk Larsen, 54 år, der i byens erhvervsliv har stjernestatus og er blandt de absolut mest foretrukne advokater, er også direktøren i advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius, hvor han for nogle år siden overtog direktørposten efter sin far, firmaets stifter, Sten Kirk Larsen. Siden har advokatfirmaet fortsat sin succesfulde udvikling med i dag omkring 100 ansatte fordelt på adresser i Esbjerg, København, Herning og Skjern.

Annonce
For mig bliver det også afgørende, at jeg kan frigøre lidt tid fra mine rigeligt mange andre gøremål for at kunne holde balancen arbejdsmæssigt. Det må tiden vise.

Peter Kirk Larsen, advokat og direktør, Kirk Larsen & Ascanius

Er lovet mindst bronze

Peter Kirk Larsen udfører i forvejen bestyrelsesarbejde i en række danske virksomheder, og hvad de færreste ved, har han rent faktisk tidligere haft plads i FC Midtjyllands bestyrelse fra 2002 til 2005. Fodboldforretning er således ikke fremmed for den sportsinteresserede Esbjergadvokat, der gerne begrunder sin indtræden i bestyrelsen hos EfB Elite.

-Jeg synes, at sport - især fodbold - er spændende. Der er høj puls, og jeg kan godt lide spænding og tænding. Mænd bliver til drenge på stadion, og der er her, man oplever en naturlig fællesskabsfølelse, siger Peter Kirk Larsen, der samtidig demonstrerer en pæn portion humor i relation til sin tiltræden:

- Jeg er jo som advokat vant til at få en rimelig fornuftig betaling for mit arbejde. jeg vil rigtig gerne i tide - mod alle odds - øge mine chancer for at komme i himmelen ved undtagelsesvis at gå ind i en bestyrelse, hvor man arbejder gratis. Til gengæld får bestyrelsen løbende skæld ud, hvis holdet taber, men Kristoffer har dog lovet mig, at vi minimum får bronze i år, lyder det slagfærdigt fra Kirk Larsen.

Det bliver spændende

Kristoffer Jarl Kristensen, der er bestyrelsesformand i EfB Elite A/S og den, Peter Kirk Larsen henviser til, er bare glad for at det er lykkedes, at få den lokale advokat med om bord – uanset slutplaceringen i medaljeslutspillet.

- Peter Kirk Larsen har jo ved forskellige lejligheder været inde over med sin hjælp og ekspertise, ligesom han også har været med til at bidrage med penge til klubben. Han er en god støtte af EfB, og med sine kompetencer vil han være et frisk pust med inputs udefra. Det bliver helt sikkert spændende, siger Kristoffer Kristensen.

Peter Kirk Larsen, der også er islandsk konsul, ledede for cirka halvandet år siden er gruppe af lokale erhvervsfolk, som sammen med andre erhvervsdrivende i Esbjerg bidrog med millionstøtte, da EfBs likviditet var hårdt presset.

Bestyrelsen

Peter Kirk Larsen har erstattet Ole Juul Jørgensen i bestyrelsen.

Bestyrelsen består herefter af følgende; Bestyrelsesformand Kristoffer Jarl Kristensen, næstformand Palle Guldager Kristensen, Danske Bank, Peter Kirk-Larsen, og Allan Østergaard, Viking, samt Søren Copsø, der er valgt på vegne af EfBs moderklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Landmand står i gylle til halsen: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Sønderborg

Så du det?

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Esbjerg

Vinderprojekt for Museumspladsen møder modstand fra borgerlige byrådspartier

Annonce