Annonce
Varde

Lokal Venstre-forening er enig med de konservative

PR-foto

Læserbrev: Desværre er det kun Skovlund/Ansager Venstre, som har fælles synspunkt med de konservative og Borgergruppen i Varde Byråd angående den betændte økonomi på Ansager Skole.

Som et opråb fra området og som opbakning til vores lokale byrådsmedlem Niels Haahr Larsen har jeg på den netop overståede generalforsamling i Venstres Kommuneforening fremført stort set de samme synspunkter, som de konservatives gruppeformand Sten Holm Iversen anfører i fredagens JydskeVestkysten. Uden at det dog vandt genklang blandt de fremmødte byrådsmedlemmer.

Det er for Skovlund/Ansager Venstre helt klart, at svigt på ”Kontoret” (læs Rådhuset) ikke skal komme elever til skade, som det sker i dag. Eleverne har om nogen absolut ingen andel i, at økonomien på et tidspunkt er løbet løbsk. Derfor er det absolut nødvendigt, at skolen (og andre skoler) får ryddet op i deres økonomi. Og at der efterfølgende kommer en økonomisk styring, som sikrer mod gentagelser.

Annonce


Det er for Skovlund/Ansager Venstre helt klart, at svigt på ”Kontoret” (læs Rådhuset) ikke skal komme elever til skade, som det sker i dag.

Uddrag af artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Endelig liv i posthuset igen: Brødre er klar med ny restaurant

Annonce