Annonce
Haderslev

Lokal version af Løvens Hule hjælper iværksættere gennem corona-krisen

Corona-krisen har skabt nye samarbejdsformer mellem iværksættere, virksomheder, Jobcenter Haderslev og Haderslev Erhvervsråd. Rundringning til over 2000 virksomheder.
Annonce

HADERSLEV: Virksomheder og iværksættere har været pressede som følge af Corona-krisen. Hjælpepakker fra staten og Haderslev Kommune har været et plaster på såret for mange, men der også været behov for mere bløde pakker i form af dialog og rådgivning.

Her har Haderslev Erhvervsråd og Jobcenter Haderslev ydet en ekstra indsats. En målrettet og opsøgende indsats har hjulpet virksomheder og iværksættere.

Eksempelvis har Jobcenter Haderslev ringet til over 2000 virksomheder.

- Virksomhederne har taget godt imod os og været glade for, at vi har tilbudt en bred rådgivning, der også inkluderer spørgsmål i forhold til Teknik & Miljø, Haderslev Erhvervsråd og Job- og Ydelsescentret, siger Michael Langkilde, afdelingsleder i virksomhedsseervice på Jobcenter Haderslev i en pressemeddelelse.


Virksomhederne har taget godt imod os og været glade for, at vi har tilbudt en bred rådgivning,

Michael Langkilde, afdelingsleder Jobcenter Haderslev


Omkring halvdelen af de kontaktede virksomheder havde ikke i det sidste år gjort brug af Jobcenter Haderslevs hjælp.

Haderslev Erhvervsråd har indirekte også været en del af telefon-kampagnen. Jobcenter Haderslev nemlig har i nogle tilfælde sendt virksomheder videre til erhvervsrådet i forhold til eksempelvis rådgivning om de nationale støttepakker.

Annonce

Løvens hule for iværksættere

Kommunen og erhvervsrådet har også i fællesskab iværksat en kampagne for at give små, lokale iværksættere og mindre virksomheder mere viden om, hvordan man kan blive leverandør til Haderslev Kommune.

Det projekt handler om, at alle iværksættere og mindre virksomheder i kommunen får en chance for at præsentere deres produkt eller ydelse direkte til relevante ledere i kommunens områder - lidt i stil med Løvens Hule. Virksomheden får dermed muligheden for at byde ind til en stor organisation.

Over 50 virksomheder har henvendt sig for at få muligheden for at præsentere deres ydelse eller produkt for relevante kommunale afdelinger for at øge kendskabet til lokale udbydere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Kristian og Tina investerede millioner i topmoderne minkfarm: Nu drømmer børnene om at forvandle den til kæmpe legeland

Annonce