Annonce
Vejen

Lokale apoteker vil være del af vaccinationsplanerne

Frank Schmidt-Hansen (K) og folketingsmedlem Niels Flemming Hansen (K) var på besøg hos Rødding Apotek, hvor Gitte Halberg Andersen argumenterede for, at apotekerne hjælper med coronavaccinationerne. Privatfoto
Lokal apoteker ønsker at assistere i at få vaccineret danskerne mod covid-19. Opfordringen møder støtte af konservativt folketingsmedlem.

Rødding: Rødding Apotek havde fredag konservativt besøg. Både de inviterede politikere og apotekeren finder det oplagt, at landets apoteker tager del i at coronavaccinationerne.

- Vi skal gøre alt, hvad der står i vores magt for at få hverdagen tilbage til danskerne, så hurtigt det lader sig gøre. Derfor er det essentielt, at alle danskere får så let adgang til vaccinen som overhovedet muligt. Efter besøget finder jeg det meget nærliggende, at apotekerne kan spille en rolle i den forbindelse, siger folketingsmedlem Niels Flemming Hansen (K).

Apoteker Gitte Halberg Andersen havde ovenpå et debatindlæg af Niels Flemming Hansen inviteret på virksomhedsbesøg.

Annonce


For mig er det allervigtigste jo, at borgerne i Vejen Kommune får den bedst tænkelige service og behandling – og meget gerne i deres nærområde.

Frank Schmidt-Hansen


- Jeg havde læst et debatindlæg, hvor Niels Flemming gør sig til fortaler for, at de praktiserende læger skal have lov til at vaccinere deres patienter. Jeg er fuldkommen enig i, at egen læge udgør en vigtig rolle for en tryg og sikker covid-19-vaccination, men, som jeg skrev til Niels Flemming, er apotekerne en lokal og fagligt kompetent samarbejdspartner, der også kan vaccinere deres kunder, siger Gitte Halberg Andersen.

Lokal optimisme

De konservatives borgmesterkandidat i Vejen Kommune, Frank Schmidt-Hansen, er ligeledes optimistisk på baggrund af besøget.

- For mig er det allervigtigste jo, at borgerne i Vejen Kommune får den bedst tænkelige service og behandling – og meget gerne i deres nærområde. Derfor er det kun positivt, hvis Gitte, og andre lokale apotekere, kan være med til at vaccinere vores borgere, siger Frank Schmidt-Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce