Annonce
Vejen

Lokale har overtaget Sport24 i Vejen

Ifølge Michael Jessen kan de som lokale ejere i højere grad købe produkter ind, som er målrettet behovet i Vejen. Han oplever især en relativt stor efterspørgsel på hverdagsprodukter til 'familien Danmark' med funktionaliteten i centrum - såsom vandtæt fodtøj eller flyverdragter til de mindste. Foto: Anders Davidsen
Fremover bliver det endnu mere lokalt at handle i Sport24 i Nørregade, efter at to kendte ansigter fra byen har købt sig ind.
Annonce

Vejen: Umiddelbart ligner Sport24 i Nørregade og ouletbutikken lige ved siden af stadig sig selv, men på de indre linjer er der sket markante ændringer.

Hidtil har selve Sport24-kæden ejet butikkerne i Vejen, men pr. 1. september har Vejen-borgerne Michael Jessen og Ole Jørgensen overtaget det lokale ejerskab.

For 20 år siden startede førstnævnte som 'bydreng' i samme lokaler, da det hørte under Intersport-kæden, hvor Ole Jørgensen var lokal ejer, og faktisk har Michael Jessen arbejdet under ham i forskellige rollefordelinger lige siden, indtil de nu er blevet ligeværdige samarbejdspartnere.

- Da han var min chef gennem 20 år, snakkede vi dagligt sammen. En af grundene til, at vi gør det her er, at vi kender hinanden så godt, siger Michael Jessen, som er 34 år, mens kompagnonen er 54 år.

Annonce

Nye planer

For to år siden kom den yngste af de to ejere hjem til Vejen som butikschef efter en årrække med samme stilling i kædens butik i Kolding Storcenter. Ole Jørgensen kommer fra en stilling som distriktschef i samme kæde, og det vil han fortsætte med fremover, hvor han er meget på farten.

- Jeg vil være den daglige chef hernede, og så er vi fælles om det bagvedliggende som indkøb og økonomi, siger Michael Jessen, som afslører, at der er nyt på vej:

- Vi har planer om at udvikle begge butikker med nyindretning og eventuelt gøre outletten et nummer større. Kunderne kommer til at se forskel med os som ejere, for meningen er at udvikle og ikke bare lade stå til.

Annonce

Den lokale betydning

For Michael Jessen føles det helt rigtigt at være arbejdsmæssigt tilbage i sin barndomsby, og han ser i den forbindelse en stor fordel i kunderelationerne.

- Jeg kender hver anden, som kommer ind ad døren, og arbejdsdagen går derfor også i høj grad med at få en god snak med folk. Det skal man kunne i Vejen, så det bliver mere personligt at handle, siger han.

De nye ejere havde da heller ikke valgt at købe sig ind, hvis ikke det havde været for den lokale opbakning i Vejen.

- Gennem alle årene har kædens butikker i Vejen haft en fantastisk opbakning fra oplandet, både hvad angår private og virksomheder. Det har heller ikke været mindre, mens coronatiden har stået på, siger den daglige chef og tilføjer, at han af samme grund gør en dyd ud af at ansætte lokalt personale.

Siden ejerskiftet er Sport24-butikkerne i Vejen om ikke kommet flyvende fra start så i hvert fald rigtig godt i gang. Foto: Anders Davidsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce