Annonce
Varde

Lokallisten har skudt sig selv i foden

Annonce

Læserbrev: Som jeg ser det, havde Lokallisten ikke megen indflydelse på udgangen af skolestrukturen. Ej heller Tom Arnt. Det var ellers skolestrukturen, Lokallisten førte sig frem med ved sidste valg med ulveøjne på Venstre. Nu skulle de kanøfles.

Det lykkedes ikke helt. De havde stukket næsen op efter fem pladser, men fik to, som blander sig her, der og alle vegne. Især Tom Arnt, som er med til at besværliggøre byrådsarbejdet.

Lokallisten smed sine to byrødder ud, uden de kunne forsvare sig. Det var en udansk handling, som munder ud i, at listen har skudt sig selv i foden. Nu skal Lokallisten om et års tid til at slås om de samme vælgere, og hvad mon de kan finde på af opdigtet skræmmekampagne? ”Venstreulven kommer”.

Lokallisten fik godt 2400 stemmer, som nu skal deles med Borgergruppen: 1200 til hver. Til orientering kostede det første mandat til de Konservative godt 1700 stemmer, så listen skal oppe sig, hvis den skal mønstre stemmer nok med hul i foden.

Jeg har for cirka et halvt år siden meldt mig ind i Lokallisten – ikke for at stryge medlemmerne med hårene, men for at beskrive noget af det, de ikke selv orienterer om, da jeg synes, det er påkrævet. Lokallisten var for eksempel fem uger om at komme med et referat fra generalforsamlingen 29. april. Det skal frem dagen efter.

Sluttelig har jeg diskuteret med mig selv, om jeg skulle selvbestalte mig som politisk kommune-kommentator. Her er et forsøg.


De havde stukket næsen op efter fem pladser, men fik to, som blander sig her, der og alle vegne. Især Tom Arnt, som er med til at besværliggøre byrådsarbejdet.

Martin Hansen, Ansager


Tom Arnt Thorup (BG), Troldhøj Alle 12, Varde, svarer:

Du har ret i, at vi er to valgte fra Borgergruppen, og det er vi glade for.

På skoleområdet er vi tilfredse med, at vi har været med til at sikre en udsættelse af beslutningen om at lukke Horne Børneby, 9. klasse på Ansager skole og  9. klasse på  Nordenskov-Næsbjerg Skole.

Skolestrukturen, som er vedtaget af V, R og DF, gælder fortsat, og den  5. september 2022 træffes den endelige afgørelse på ovenstående tre udsatte områder.

Med hensyn til den kommende valgkamp vil den igen blive faktaorienteret.

Fakta er, at det er det kommende byråd, der kommer til at beslutte, om Horne, Ansager og Nordenskov-Næsbjerg skal bestå som i dag.

Ønsker man det, skal man stemme på en af os fra Borgergruppen.

Held og lykke med dit nye medlemskab.

Lokallisten har ikke ønsket at svare på læserbrevet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce