Annonce
Varde

Lokallistens udsmidning af sine byrådspolitikere er udansk

Annonce

Lokallisten fik ved seneste kommunevalg mange stemmer i Ansager og Skovlund, som rakte til to pladser i byrådet. De havde sat forventningerne op til fem pladser.

Venstres flertal sammen med DF skulle være fortid. Nu ville Lokallisten være ”tungen” på vægtskålen. Det lykkedes ikke. Vi fik lige en stærkt ”stækket” Niels Haahr Larsen genvalgt.

Han havde måttet stå for skud i en opdigtet skolestruktur. Ansager Skole var ”lukningstruet” - det fik Lokallisten stemmer på.

Skolelukninger får de berørte forældre op i ”det røde felt”.

Lokallisten ”sparker til sine egne”- højre og venstre - mest venstre. Den 9. marts smider et flertal i bestyrelsen for Lokallisten sine to politikere ud, som de var og blev meget forundrede over.

Jeg vil dvæle lidt ved denne udsmidning, som efter min optik er ”udansk”. Jeg mener ikke, en bestyrelse kan foretage sådan en handling, uden at de berørte har mulighed for at forsvare sig. Jeg mener, at Lokallisten i behørig tid indkalder til ekstraordinær generalforsamling med ”udsmidning” på dagsordenen. Jeg havde gerne mødt op for at stemme imod, og det havde mange andre også.

Altså denne selvrosende, rundsavs-diktatoriske bestyrelses forslag var faldet, og dermed forlader ”forslagsstillerne” bestyrelsen, og en ny må vælges. Jeg havde glædeligt stillet op med det punkt at få ”højborgen” for Lokallisten i Varde Kommune i Ansager nedlagt.

Jeg håber og forventer, at de trækker sig selv mandag den 29. juni på Lærkelil.

Lokallisten har haft mulighed for at svare på Martin Hansens indlæg. Det ønsker listen ikke, skriver næstformand og medstifter Niels Jørgen Nielsen, Ansager. Red.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce