Annonce
Kolding

Lokalpolitiker blev overfaldet: Han trampede mig i hovedet

Niels Henning Bladt (til venstre) sammen med sin halvbror Steffen Andersen. Privatfoto.

Niels Henning Bladt, der stiller op for Venstre i Kolding Kommune, blev lørdag slået ned, da han forsøgte at hjælpe en kvinde.

Annonce

Kolding: Lokalpolitikeren Niels Henning Bladt, der stiller op for Venstre til kommunalvalget, blev slået ned lørdag morgen. Han forsøgte at hjælpe en kvinde med at få hendes fulde ekskæreste i seng. Manden vågnede og slog og sparkede Niels Henning Bladt.

- Jeg slap med skrammerne, men jeg har stadig ondt i hovedet, og jeg har nakkespændinger, fortæller han.

Han gik amok. Han pressede mig op ad bilen, og han slog mig flere gange i ansigtet. Ekskæresten fik ham væk, og jeg begyndte at gå væk fra bilen, mens jeg sagde undskyld. Så slog han mig i baghovedet. Jeg kom ned på knæ. Der sparkede han mig, så jeg landede på alle fire. Han trampede mig i baghovedet, og han blev ved med at sparke, mens jeg lå ned.

- Niels Henning Bladt, politiker for Venstre.
Annonce

Skulle hente morgenbrød

Inden han skulle hænge valgplakater op sammen med sin familie og venner, ville han hente morgenbrød sammen med sin hund. På vej dertil mødte han en kvinde, der forsøgte at få sin fulde ekskæreste ud af bilen.

- Jeg tilbød at hjælpe. Vi forsøgte at få ham ud ved at løfte ham, og så vågnede han, siger Niels Henning Bladt.

- Han gik amok. Han pressede mig op ad bilen, og han slog mig flere gange i ansigtet. Ekskæresten fik ham væk, og jeg begyndte at gå væk fra bilen, mens jeg sagde undskyld. Så slog han mig i baghovedet. Jeg kom ned på knæ. Der sparkede han mig, så jeg landede på alle fire. Han trampede mig i baghovedet, og han blev ved med at sparke, mens jeg lå ned, fortæller Niels Henning Bladt.

Ekskæresten brød ind igen, så Niels Henning Bladt kunne flygte.

- Jeg tog fat i hunden og spurtede derfra. Han råber, jeg skal have tæsk, og at jeg er en kæmpe idiot. Og hvis han ser mig igen, skal jeg have nogle tæsk, siger han.

Annonce

Stadig chokeret

Niels Henning Bladt tog på hospitalet for at blive undersøgt. Her kunne lægen konstatere, at der kun var tale om skrammer. Selvom han slap med skrammerne, har det sat sine spor.

- Jeg er stadig chokeret. Jeg har svært ved at sove om natten, jeg har mistet apetitteten. Jeg er rystet. Jeg havde ikke forestillet mig, at sådan noget kunne ske. Jeg prøvede jo bare at hjælpe. Og så bliver jeg overfaldet på så hård og brutal en måde. Men jeg er glad for, at jeg slap væk kun med knubs, siger Niels Henning Bladt.

Niels Henning Bladt har anmeldt overfaldet til politiet, og han fortæller, at sagen kører. Han fortæller også, at manden, der slog ham ned, har anmeldt ham. Det har dog ikke været muligt at få bekræftet af politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Danmark For abonnenter

Transport-mastodont sender advarsel til vognmænd: Hvis I frasælger pengetank, risikerer vi at lukke

Danmark

'Træls', 'tåbeligt' og 'det vil vi ikke tolerere': DF-bagland kritiserer degradering af Kofod og Kjærsgaard

Annonce