Annonce
Esbjerg

Lokalt byrådsmedlem sidder i selvvalgt isolation med corona

Det socialdemokratiske byrådsmedlem Ulla Koman-Mejer, som også er koordinator for Kulturnatten i Bramming, sidder i denne uge i selvvalgt isolation, da hun mener at have haft coronavirus. Arkivfoto: Martin Wilde
Socialdemokraternes byrådsmedlem Ulla Koman-Mejer fra Bramming sidder ugen ud i selvvalgt isolation, efter hun kunne sætte kryds ved alle symptomer på listen for tegn på at være smittet med coronavirus.
Annonce

Bramming: Hun har ikke været ved læge, og hun er ikke blevet testet. Men alligevel er Ulla Koman-Mejer ikke i tvivl om, at hun er en af dem, der er ramt af den sygdom, alle taler om lige nu: corona.

- Jeg kan krydse af ved alle symptomerne på listen, der viser, om man har corona, siger Ulla Koman-Mejer.

Hun mener selv hun er blevet smittet i den uge, hvor statsminister Mette Frederiksen (S) lukkede Danmark ned. Men Ulla Koman-Mejer kan ikke sige hvordan.

- Jeg var til forskellige møder, så der er mange muligheder for at få det. Og jeg håber da ikke, at jeg har smittet nogen. Min mand er sluppet med at have en tør hoste.

Det er underligt at have symptomerne i tre-fire dage - og så venter jeg bare på, at jeg bliver syg.

Ulla Koman-Mejer

Annonce

Mærkelig stemme

Ulla Koman-Mejer var på vej til Nordjylland fredag den 13. marts, da hun talte i telefon med sin søn.

- Han sagde til mig, at jeg havde en mærkelig stemme. Onsdag nat vågnede jeg ved, at jeg hostede lidt. Natten efter sad jeg oppe hele natten og hostede. En tør hoste. Og jeg havde fået lidt feber. Jeg drak fire kander te, og det hjalp på hosten og ondt i halsen. Men jeg havde ondt i hovedet og feber de næste dage. Nu er det væk, siger Ulla Koman-Mejer.

Annonce

Ikke testet

Er du blevet testet?

- Nej, jeg er ikke blevet testet. Og jeg har ikke været ved lægen, men jeg er sikker på, det er corona, siger 60-årige Ulla Koman-Mejer.

Nu, hvor der er mere testudstyr på vej til landet, vil hun gerne have taget en coronatest, så hun kan blive sikker på, om hendes krop har antistoffer mod corona – og dermed vished for, at det var coronavirus, hun var syg med. For en sikkerheds skyld har Ulla Koman-Mejer valgt at sidde i selvvalgt isolation denne uge ud, så hun ikke smitter andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Tønder tabte pusten efter pausen

Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce