Annonce
Aabenraa

Lokalt sammenhold: Hjordkær-fædre samlede legetårn

Ved det nye legetårn bliver der sat et skilt op, der viser, hvor mange der er med til at støtte bestræbelserne på at skabe bedre vilkår for Hjordkærs børn og unge. Privatfoto

Hjordkær: - Jeg tænker, at vi i disse lidt svære coronatider trænger til en god historie.

Sådan skriver formanden for Støtteforeningen for Hjordkærs Børn og Unge, Lena Nymann Heisel, og fortæller, at en lille flok frivillige fædre i byen har haft travlt - og brug for alle deres evner til at læse brugsanvisninger, for det var den "udvidede IKEA-model", der skulle samles, som formanden formulerer det.

Det var byens nye klatre- og legestativ, der skulle rejses, og det skete med hjælp fra skolens nye serviceleder, Rune Christensen.

- Vi er meget taknemmelige over den opbakning, vi får gennem sponsorer, frivillige hjælpere, byens institutioner og foreninger. Det er alt sammen med til at løfte overliggeren, når vi arbejder for bedre vilkår for byens børn og unge, glæder Lena Nymann Heisel sig og fortæller, at de næste projekter allerede ligger og venter - nye basketkurve og et udendørs musikanlæg.

Legetårnet er i øvrigt endnu ikke helt klar til brug, men støtteforeningen forventer, at byens børn vil kunne tage den første rutsjetur om en uge eller to.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce