Annonce
Tønder

Lokalt speedwaytalent modtog EM-titlerne i København

Mads Hansen måtte dog ikke tage hjem fra København tomhændet. Han modtog EM-titlerne fra sidste sæson på scenen. Foto: NiklasMajgaard

Det blev desværre ikke til nogen priser for Mads Hansen, da der lørdag aften blev afholdt Dansk Motorsport Award i København.

FRIFELT/KØBENHAVN: Ved prisuddelingen lørdag aften var Mads Hansen for fjerde gang blandt de nominerede i salen ved dansk motorsports gallafest, men titlen som "Årets Speedwaykører" tilfaldt Niels Kristian Iversen, ligesom det heller ikke blev til en pris for det danske U21-speedwaylandshold, der af Danmarks Motor Union var blandt de nominerede til titlen som årets motorcykelkører.

Mads Hansen begyndte til gengæld aftenen på scenen, da han modtog en del af titelhøsten for 2018 i form af den individuelle EM-titel i U19 samt landsholdets U21-EM. Titlerne blev præsenteret på scenen af Danmarks Motorunion, som blandt andet repræsenterer dansk speedway.

Selvom det ikke blev til nogen af speedwayens hovedpriser, så er det en særdeles tilfreds og glad Mads Hansen, der i København så tilbage på året, der gik:

- Det er jo altid sjovt at være oppe mod de store, og det må man i den grad sige, at jeg var i Årets Speedwaykører. Det giver altid et godt skub til moralen, at ens præstationer bliver set, så det er altid fedt at være med til showet her.

2019-kalenderen banker for alvor på for Mads Hansen. Allerede i slutningen af marts er der sæsonpremiere, og den kommende tid står derfor på lige dele sæsonforberedelser og træning for europamesteren fra Frifelt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Et ja er et ja og binder alle partier i et forlig

Seks partier står bag. Seks partier fra Dansk Folkeparti til SF gik sammen og fik forhandlet et budget hjem – fint og uden de store problemer i øvrigt. For modsat naboerne i Haderslev og større kommuner som Kolding og Esbjerg er der styr på økonomien i Aabenraa. Ikke store og uhyggelige besparelser på børn, unge og ældre her. Tværtimod blev der råd til blandt andet at give skolerne lidt ekstra. Det var dog også helt nødvendigt. Penge til de ældre var der ikke, og det har fået kommunens seniorråd til i et høringssvar til budgettet at komme med dette krav til politikerne: Send flere penge, tak. ET NATURLIGT KRAV, for det er jo nærmest det, rådet er dannet for. At skabe så gode betingelser for kommunens ældre som muligt. Herunder at forlange flere penge i forbindelse med budgetforhandlinger. Kravene bliver ikke efterkommet, selv om byrådets populist par excellence, viceborgmester Ejler Schütt, selvfølgelig ikke kunne dy sig. Jamen, det må vi da se på, lød det sammenfattende fra DF’eren til jv.dk og JydskeVestkysten i begyndelsen af ugen, da vi skrev om Seniorrådets ønsker, og han understregede sin pointe ved at foreslå et møde i forligsgruppen inden for et par uger. Hvorfor sige nej til politisk sympati fra nogle vælgere, når muligheden nu bød sig? Nej vel, dertil er Ejler Schütts politiske næse alt for veludviklet. TIL GENGÆLD VAR der ikke megen respekt eller sympati at hente hos borgmester Thomas Andresen (V). – Undskyld mig, men hvor skal pengene komme fra, lød det nærmest arrigt fra borgmesteren, der bestemt ikke ser nogen anledning til at indkalde forligspartierne igen. Socialdemokratiets nye gruppeformand og nyudnævnte borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, lod sig ikke friste. Også han står bag det forlig, partiet har givet og taget i. Selvfølgelig gør han det. – Vi har valgt, at børnene og folkeskolerne skulle have, sagde Uldall Hansen som begrundelse. Godt for det. Et ja er et ja, og et forlig er et forlig. Det ville tendere det useriøse at genåbne budgettet, blot et par uger efter det blev underskrevet, fordi man lige kom i tanke om, at der var nogle vælgergrupper, der ikke havde fået. Som om de var glemt. SÅDAN KAN DET POLITISKE arbejde ikke foregå. Nok er den økonomiske situation i Aabenraa fin, nok er der råd til lidt ekstra i 2020, men Aabenraa var for omkring et årti tilbage igennem store og voldsomme besparelser, og en gentagelse af dengang ønsker ingen i byrådet. Slet ikke ved at ødsle i gode tider. Derfor får Seniorrådet et klart nej til sine ønsker om flere penge. Og Schütt må naturligvis stå bag det forlig, han på sit partis vegne har indgået med Venstre, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, De Konservative og SF. Eller vælge at træde helt ud. Borgmesteren behøver ikke DF’s stemmer i byrådssalen. Men så langt går Ejler Schütt selvfølgelig ikke, og det var heller ikke tanken bag hans udmeldinger. Han fiskede såmænd bare efter lidt sympati. GOD WEEKEND

Annonce