Annonce
Navne

Lotte Rod fødte sin datter i indkørslen: Det gik pludselig meget stærkt

Foto: Privat
Natten til lørdag blev folketingspolitikeren Lotte Rod mor for anden gang, da hun fødte sin datter i indkørslen på vej ud i bilen for at komme på hospitalet.
Annonce

Fødsel: - Det gik pludselig meget stærkt. Jeg havde en lang fødsel sidste gang, så jeg tænkte, at jeg skulle væbne mig med tålmodighed og så pludselig ville hun bare ud, fortæller Lotte Rod (R).

Folketingsmedlemmet fra Radikale Venstre er blevet mor for anden gang. Natten til lørdag fødte hun nemlig sin datter i sin egen indkørsel, hvilket hun også skrev på sin Facebook-side onsdag aften.

Hun nåede ikke at tænke særligt meget og handlede rent instinktivt, da datteren kom til verden, mens hun var på vej ud i bilen for at komme på hospitalet. Veerne havde meldt sig et stykke tid forinden, men hun nåede altså ikke hen til bilen, før hun selv måtte agere jordmor.

- Der er naturen så smart, at ens krop bare ved, hvad den skal gøre, lyder det fra den nybagte mor.

Cirka fem minutter efter fødslen kom der lægefagligt hjælp fra Herlev Hospital til adressen og tog mor og datter med på hospitalet til tjek, hvor alt var i den fineste orden. Hun sætter pris på, at hun lever i et land som Danmark, hvor man kan få hjælp så hurtigt.

- Det er en sjov lille historie, vi har til hende, når hun bliver ældre. At hun blev født i indkørslen under stjernerne, fortæller en glad Lotte Rod.

Annonce

Træt, men glad

Lige nu er Lotte Rod på barsel sammen med sin mand Kenneth Praefke. Og den lille familie lever lige nu i en "lille skør boble", som hun kalder det, hvor man ikke sover så meget om natten, men har det dejligt.

- Jeg er træt, men glad, fortæller hun.

Lotte Rod gik gravid ind i valgkampen, da hun i juni blev genvalgt til Folketinget med 4.872 personlige stemmer.

Hun er født og opvokset i Aabenraa og har været medlem af Folketinget, siden hun blev valgt ind i 2011.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Danmark

Jesper Petersen bliver ny statsrevisor

Annonce