Annonce
Sydjylland

Lotto-millionær vil investere i små virksomheder midt i corona-krise

En nyslået lotto-millionær fra Sønderborg vil gerne hjælpe små virksomheder i opstarten.
En kvinde fra Sønderborg Kommune vil investere i nystartede danske virksomheder for at hjælpe i corona-krisen.

En kvinde i tresserne fra Sønderborg Kommune var svær at overbevise om, at hun for et par uger siden vandt en gevinst på tre millioner kroner i Lotto. Kvinden, der er millionær nr. 3633, så godt nok, at der efter trækningen lørdag aften var kommet en mail, hvor der stod noget med tre millioner. Men i stedet for at juble, slettede hun mailen og gik forarget i seng med tanken om, hvor dygtige forbrydere var blevet til at lave falske mails. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Jeg er selvstændig erhvervsdrivende i den finansielle sektor, så jeg har været på virkelig mange kurser i, hvordan man kan blive snydt for penge. Derfor er jeg helt hysterisk med min e-mail, forklarer kvinden, der gerne vil være anonym.

Kvinden er Plus-abonnent og gik for en sikkerheds skyld ind og tjekkede sin spilkonto, men der stod ikke tre millioner - endnu.

Annonce

Tjekkede ukendt telefonnummer

Søndag eftermiddag sad kvinden så i et møde, da hendes telefon ringede fra et nummer, hun ikke kendte. Da hun kom hjem, slog hun på ægte detektivmaner nummeret op og så, at det var en person fra Danske Spil, der havde forsøgt at få fat på hende.

- Så måtte jeg da lige fiske mailen frem fra "affaldsbøtten" og se hvad det egentlig var, der stod. Derefter gik jeg igen ind på min spilkonto og tjekkede de afsluttede spil. Der stod det jo. Sort på hvidt. Man bliver noget befippet, så jeg skrev på chatten på Danske spils Kundeservice. Om det nu kunne været rigtigt - at det var mig, der havde vundet. Og det kunne de jo så svare ja til. Det var helt vildt, fortæller hun.

Kvinden har ikke noget familie, der skal orienteres om gevinsten, men det skulle to af hendes venner, der i samme ombæring fik en invitation til Sønderborgs dyreste restaurant.

- Det er jo herligt, at man kan overraske sine venner på den måde. De er meget glade på mine vegne, fortæller vinderen.

Den heldige vinder gik også i gang med at tjekke biler, smykker og tøj ud på nettet.

- Mine tanker gik bare amok i alle de ting, jeg nu havde mulighed for at købe. Men jeg tror, der er en god grund til, at man ikke får pengene udbetalt med det samme. For det gik jo efter kort tid op for mig, at jeg jo slet ikke har brug for alle de ting. Så nu er jeg gået i gang med at tænke mere praktisk og fornuftigt. Jeg vil gerne have malet min lejlighed, og mangler nok også en lampe. Men jeg kan nok ikke udelukke, at jeg skal have en ny Mac-computer. Jeg er meget glad for teknologi og gadgets, siger hun.

Der skal stadig gøres rent

Kvinden fortæller, at hun laver meget frivilligt arbejde, så det vil ikke være underligt for hende at donere nogle af pengene. Hun overvejer også at investere i små start-up virksomheder, så hun kan hjælpe gode og fornuftige projekter vindere.

- Jeg tænker især nu, hvor verden er at lave på grund af corona-krisen, siger hun.

Kvinden har ikke de store rejsedrømme, da hun gennem hele sit arbejdsliv har været meget på forretningsrejser.

- Lige nu kan man jo heller ikke rejse nogen vegne. Men det passer mig fint. Jeg holder mig inden døre og er begyndt på hovedrengøring. Det slipper man ikke udenom, selvom man er blevet millionær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce