Annonce
Esbjerg

Lotto-spænding udløst i Gredstedbro: Millionkupon indløst i Kongeådal

Der er blevet solgt en vinderkupon hos Dagli'Brugsen i Kongeådal ved Gredstedbro. Arkivfoto
Via Millionærgarantien blev der i weekenden udtrukket en vinder i Lotto, der har købt sin kupon i Dagli’Brugsen Kongeådal i Gredstedbro. Ingen meldte sig henover weekenden, men vinderen dukkede op mandag morgen og kan nu kalde sig millionær.
Annonce

Gredstedbro: En person i Gredstedbro og omegn har henover weekenden gået og været millionær uden at vide det.

En Lotto-spiller i Silkeborg vandt i weekenden hele 10 million kroner, men ud over denne heldigfrans udtrak Danske Spil yderligere to millionærer via Millionærgarantien. De to millionærer udtrækkes på alle spillede rækker, så selvom der er nul rigtige på en kupon, kan den alligevel være en million kroner værd.

Den ene havde købt sin kupon på Frederiksberg, mens den anden spiller har købt sin kupon i Dagli’Brugsen Kongeådal i Gredstedbro.

Hele søndag meldte ingen vindere sig hos hverken Danske Spil eller i Gredstedbro, men det ændrede sig mandag morgen, forklarer pressechef hos Danske Spil, Marie Grabow Westergaard.

- Det kan være lidt svært at se, om man har vundet, for man kan ikke se det på kuponen, men mandag morgen klokken 8.10 blev vinderen fundet, fortæller Marie Grabow Westergaard.

Pressechefen kan ikke fortælle, hvor vinderen kommer fra, men hun forklarer, at kuponen er præmiesøgt i den butik, hvor den blev købt.

Hos Danske Spil er man i fuld gang med at få sendt vindermateriale ud til Dagli'Brugsen i Gredstedbro med information om, at her er der vundet en million, og Marie Grabow Westergaard siger, at selv om det kan tage tid, har man endnu ikke oplevet, at Millionærgarantiens vindere ikke er blevet fundet, fordi spillere har et år til at få fundet deres kupon og få den tjekket efter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce