Annonce
Kolding

Louise blev stukket adskillige gange med kniv og kastet ud gennem vindue: Nu fortæller hun sin historie i tv-program

Under retssagen i april forklarede Louise Thagaard, at hun stadig kæmpede med konsekvenserne af drabsforsøget. Hun forklarede, at hun blandt andet oplevede ømhed, stadig havde to bolte i sit bækken, og at der stadig ventede meget arbejde på hendes tænder. Arkivfoto: Søren Gylling
Mandag aften står Louise Thagaard frem i Station 2 og fortæller, hvordan hun kæmpede sig tilbage til livet, efter hun sidste efterår blev stukket adskillige gange med en kniv og smidt ud gennem et vindue, så hun styrtede seks meter ned på et fliseunderlag.

Kolding: "Jeg overlevede!".

Sådan skriver 26-årige Louise Thagaard på sin Instagram-profil. Vejen til, at hun kunne skrive sådan, har været lang, og nu står Louise Thagaard frem i TV2-programmet "Station 2: Kastet mod døden", hvor hun fortæller om, hvordan hun nåede i mål.

Den 2. september 2019 blev Louise Thagaard nemlig slået tilbage til start.

Annonce

Hun var ellers lige begyndt at føle, at hun havde fået styr på sit liv igen. Hun havde fået sin ekskæreste på afstand, havde et godt job og et skønt barn.

Men sidst på eftermiddagen den 2. september ændrede det sig, da hendes ekskæreste, 38-årige Sulaiman Mir Mizan, stak hende flere gange i halsen, nakken, ryggen, låret og den ene lillefinger, hvorefter han smed hende ud gennem et vinduet, så hun styrtede over seks meter ned på et fliseunderlag.

Mizan fik syv års fængsel for drabsforsøg. Louise Thagaard fik evige ar på kroppen og på sjælen.

- Det er hårdt, det vil jeg ikke lægge skjul på. Men jeg er glad for at have min søn, og det er ham, der holder mig oppe. Han er mit lys i dagen, sagde hun, da hun i april i år fortalte sin historie i Retten i Kolding.

Tæt på døden

Drabsforsøget fandt sted i Louise Thagaards daværende lejlighed på Skovvejen, mens hendes og Mizans fælles søn var i lejligheden. Louise Thagaard var tæt på at dø, efter hun var blevet smidt ud gennem vinduet og havde under en halv liter blod tilbage i kroppen.

Hendes store halsvene i venstre side af halsen blev skåret over, samtidig med at hun også pådrog sig en hjernekvæstelse, en blødning mellem hjernens bløde hinder. Hendes lunger klappede derudover sammen, og hun fik flere brud på bækkenet.

- Jeg kan ikke huske, at han stak mig. Jeg kan huske, at jeg lå på altanen og havde svært ved at rykke mig. Jeg kan huske, at der var blod. Der er bare et hul i hukommelsen, sagde Louise Thagaard i Retten i Kolding.

- Jeg kan huske, at vores søn græd. Rigtig meget. Jeg kunne ikke se ham, kun det der var på altanen. Jeg prøvede at sige til ham (Sulaiman Mir Mizan, red.), at vores søn ikke skulle se det her, fortsatte hun.

Louise Thagaard fortæller sin historie på TV2 mandag aften klokken 20.50.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

0 kroner for en hel dags arbejde: Mens andre vagtlæger skovler 40.000 sammen på en vagt, har Michael prøvet det stik modsatte

Annonce