Annonce
SønderjyskE Fodbold

Luijckx skifter til Silkeborg IF: - Jeg ser frem til at nyde mit fodboldspil igen

Kees Luijckx har spillet sin sidste kamp for SønderjyskE. Han fik fire et halvt år i klubben. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Annonce

SønderjyskE: Kees Luijckx er færdig i SønderjyskE.

Den 33-årige forsvarsprofil skifter til Silkeborg IF på en kontrakt, der gælder sæsonen ud. Det meddeler begge klubber på deres hjemmesider.

Tidligere på onsdagen meldte SønderjyskE ud, at Kees Luijckx ikke var med på flyet til Tyrkiet, hvor holdet er taget på træningslejr. Han var blevet enig med klubben om at afsøge muligheden for at skifte til en ny klub. Den klub var altså Silkeborg, som mandag sendte forsvarsspilleren Simon Jakobsen til Hobro.

I stedet for at flyve til Tyrkiet, tager Kees Luijckx nu i stedet til Spanien, hvor Silkeborg er på træningslejr. Her er han allerede søndag med i sin nye klubs træningskamp mod norske Sogndal.

- Af respekt for hans indsats i klubben har vi ladet ham afsøge muligheden for et klubskifte, som har været hans ønske. Når vi mister en stamspiller, har det været en afgørende faktor for os, at vi er godt dækket ind på positionen, og derfor har vi kunnet afgive ham, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til SønderjyskE's hjemmeside.

For en måned siden hentede klubben Pierre Kanstrup.

Kees Luijckx nåede at spille 124 superligakampe for SønderjyskE og score 12 mål.

Til Silkeborgs hjemmeside fortæller han, at det kneb med fodboldglæden i den sidste tid i SønderjyskE.

– Jeg glæder mig til at hjælpe Silkeborg IF med den store udfordring, de står overfor. Vi kan lykkes med det, er jeg sikker på. Og så ser jeg frem til at nyde mit fodboldspil igen. Det kneb det med i den sidste tid i SønderjyskE. Jeg er et menneske, der har det bedst, når det er sjovt at træne og spille kampe, siger forsvarsspilleren.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce