Annonce
Billund

Lukker efter 20 år: Ophørsudsalg i Galleri Torvet

På fredag den 7. august indleder Ove Jensen ophørsudsalg i Galleri Torvet. Foto: Jan Kronvold
Den 7. august indleder Ove Jensen ophørsudsalg i Galleri Torvet, som han har drevet i over 20 år. Han har været selvstændig erhvervsdrivende i Grindsted i 54 år.
Annonce

Grindsted: Galleriejer Ove Jensen har besluttet at lukke Galleri Torvet.

Den præcise dato for lukningen kender han ikke endnu, men han indleder ophørsudsalget fredag den 7. august, hvor han sælger ud af hele sit varelager til nedsatte priser, og langt de fleste af billederne er der kun et eksemplar af, så det er først til mølle.

- Jeg føler, at jeg ikke rigtig magter at drive galleriet på den måde, som jeg gerne vil, og jeg er også nødt til at kigge på min alder, siger 78-årige Ove Jensen.

Mange har da også spurgt galleriejeren, hvor længe han ville blive ved, og han vil gerne selv være med til at afvikle sit galleri, som var en livsdrøm der gik i opfyldelse for ham, da han åbnede galleriet.

- Det har været rigtig godt og jeg har haft rigtig mange gode timer i galleriet. Men der er mere end rigeligt at se til i galleriet og jeg synes, det er mere, end jeg magter. Jeg har det lidt blandet med at lukke galleriet, og det har ikke været en let beslutning, erkender Ove Jensen.

Han understreger, at han under hele afviklingsperioden som sædvanligt hjælper med indramning.

Annonce

Et stort lager

Ove Jensen åbnede Galleri Torvet mandag den 29. november 1999. Det er altså over 20 år, at Ove Jensen har drevet sit galleri, og han har i alt været selvstændig erhvervsdrivende i Grindsted i over 54 år. Først drev han Difa Isenkram og Imerco i 34 år, hvorefter han slog sig på kunsten.

Han anslår, at han har flere hundrede billeder på lager, og derfor er det umuligt for Ove Jensen at spå om, hvornår Galleri Torvet lukker.

- Det kan blive inden jul og det kan blive til foråret. Det ved jeg ikke endnu, siger Ove Jensen.

Helt slipper den 78-årige galleriejer dog ikke handelslivet i Grindsted, da det er hans hensigt, at han vil fortsætte med billede- og indramningsservice. Det kommer til at ske i hans nuværende lagerlokale i Vestergade 3.


- Jeg føler, at jeg ikke rigtig magter at drive galleriet på den måde, som jeg gerne vil, og jeg er også nødt til at kigge på min alder.

Ove Jensen, Galleri Torvet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder For abonnenter

Efter konfirmationsaflysning for anden gang: - Man bliver simpelthen bare så træt

Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce