Annonce
Sydjylland

Lukket: Al grænsehandel er indstillet

Foto: Claus Thorsted
Lukningen af de tyske grænser betyder, at det ikke længere er muligt at køre over grænsen for at handle. Det meddeler Syd- og Sønderjyllands Politi.
Annonce

Aabenraa: Da Danmark lørdag middag lukkede sine grænser, var der tvivl om, hvorvidt det ville gå ud over grænsehandlen.

Den tvivl udryddede Rigspolitiet samme eftermiddag med meldingen "man kan godt køre over grænsen og købe ind og så komme tilbage til Danmark igen, hvis man altså er dansk statsborger.

Nu har Tyskland så også lukket sine grænser, og denne gang er der ingen tvivl: Syd- og Sønderjyllands Politi har netop på Twitter meldt ud, at de tyske myndigheder anser ikke grænsehandel for at være et anerkendelsesværdigt formål, oplyser politiet på Twitter.

Hos den altdominerende danske grænsehandelskoncern, Fleggaard A/S, der også ejer Calle-kæden, har man travlt med at finde ud af, hvordan man skal tackle situationen. I en mail til JydskeVestkysten har Lars Mose Iversen, der er adm. direktør i Fleggaard- og Calle-kæden, følgende kommentar:

- Det er klart, at den nye situation vil få store konsekvenser for os. Vi er ved at skabe os et overblik, og vil over den kommende periode løbende tilpasse vores kapacitet og åbning i takt med efterspørgslen og omstændighederne i øvrigt. Åbningstider mm. opdateres løbende på vores hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce