Annonce
Sønderborg

Luksusproblem: Både dansk og tysk landshold ville have fat i stortalent fra Sønderborg

Efter en række sæsoner i SønderjyskE tørner Aaron Mensing nu ud for TTH Holstebro. Foto: Ole Nielsen.
Aaron Mensing står foran sin debut på det danske landshold, men forinden forsøgte også det tyske håndboldforbund at få fingrene i venstrebacken fra Sønderborg.

Sønderborg: Det bliver det danske landshold, som får gavn af Aaron Mensing åbenlyse evner på en håndboldbane, men det kunne sagtens have været Tyskland i stedet.

Mensings familie er fra Tyskland og hans modersmålet er tysk. Han er dog født og opvokset i Sønderborg, så han har begge pas og derfor har begge landshold været en seriøs mulighed.

Det tyske håndboldforbund har da også haft fat i stortalentet. Det blev til nogle snakke med landstræneren men nej tak fra Mensing, som i sidste uge blev udtaget til det danske landshold.

Annonce


Jeg har skulle overveje begge dele. Man kan sige, at det var lidt en hjerne mod hjerte-beslutning

Aaron Mensing, håndboldspiller


- Jeg har skulle overveje begge dele. Man kan sige, at det var lidt en hjerne mod hjerte-beslutning, forklarer Aaron Mensing og fortsætter:

- Mit hjerte banker jo for det danske landshold, hvor jeg også har været en del af ungdomslandsholdene. Jeg fik kriller i maven, da jeg blev udtaget. Rent nøgternt kan man jo sige, at der nok er bedre chance for at få en større rolle på det tyske hold, men jeg lyttede til hjertet.

Selvom 23-årige Aaron Mensing er opvokset i Sønderborg, spillede han ungdomshåndbold i Flensborg. Siden vendte han hjem til SønderjyskE, hvor han spillede indtil sidste sæson.

I dag tørner venstrebacken ud for TTH Holstebro og om ret længe altså også Danmark. Aaron Mensing er udtaget til de kommende EM-kvalifikationskampene mod Schweiz og Finland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Babyboom lukker populær frisørsalon

Annonce