Annonce
forside

Lundtoft rykker ud

Bov: Sådan kan det gå. En fin sæsonstart sluttede med nedrykning.

I starten så det godt ud for Lundtoft. De spillede en lang række gode kampe med flotte resultater og lå på et tidspunkt kun tre point fra oprykningspladsen. Men alt vendte pludselig, og nu stod de til at spille en vind eller forsvind-kamp mod Bov, der for længst er rykket ud. Her kom Lundtoft hurtigt bagud 2-0 og blev sendt i omklædningsrummet i chok.

Det fik de hurtigt rystet af sig. Micheal Sørensen sikrede en udligning, og Thomas Hansen fulgte trop og gjorde det til 3-2. Men ud af det blå, i det sidste minut, fik Bov udlignet, og denne rutsjebanetur af en kamp blev punktummet for de to holds sæson i serie 2.

Selvom Bov ikke havde noget at spille for, formåede de at trække Lundtoft med i faldet. Lundtoft rykker ud.

Fodbold, serie 2, mænd:

Bov-Lundtoft 3-3

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce