Annonce
Tønder

Lussing: Kæmpe TM Tønder-nedtur på Sydhavsøerne

Der er ikke noget at sige til, at der er betænkelige miner hos TM Tønder-træner Torben Sørensen (t.v.) og hans hans assistent Michael Wollesen. Afklapsningen i Maribohallerne udløste et langt krisemøde omklædningsrummet. Foto: Flemming Andersen
TM Tønder var chanceløs i Maribo, hvor Team Sydhavsøerne nærmest svingede et spanskrør over tøndringerne, der aldrig var i nærheden af noget som helst. Nederlaget udløste krisemøde i omklædningrummet.
Annonce

TØNDER/MARIBO: Slutcifrene på måltavlen sagde mere end mange ord.

Med hele 18-33 tabte TM Tønder lørdagens kamp på udebane mod Team Sydhavsøerne.

15 måls-nederlaget er det højeste, som holdet er løbet ind i i meget lang tid. End ikke engang i de to sæsoner i ligaen, løb holdet ind i lussinger af så voldsom styrke.

- Det er det laveste niveau, vi har set, ja jeg ved ikke i hvor længe. Hvis vi da overhovedet har set noget lignende, sagde TM Tønder-direktør Kim Wittenkamp en halv time efter slutsignalet.

Han trådte frem, fordi hele holdet og trænerstaben havde lukket sig inde i omklædningsrummet. Der var indkaldt til krisemøde.

- De kommer ikke ud, inden de i fællesskab har fundet ud af, hvad der gik galt, og hvorfor vi ikke var klar, fortæller Kim Wittenkamp.

De vandt fortjent, men de skulle ikke kæmpe for det. Det synes jeg er ærgerligt.

Torben Sørensen, træner, TM Tønder Håndbold

Tønders træner Torben Sørensenhavde godt nok forventet en vanskelig udebanekamp, men at det skulle ende i et decideret stormvejr, burde han næppe havde frygtet.

Dertil havde hans udvalgte trods svingende præstationer på det seneste alligevel vist et for solidt niveau. Men i Maribohallerne faldt det hele fra hinanden.

- Det må vi tage ansvar for. Jeg kan bare beklage overfor vores tilskuere, der havde taget hele vejen herover. De (Sydhavsøerne, red.) vandt fortjent, men de skulle ikke kæmpe for det. Det synes jeg er ærgerligt, lød det fåmælt fra Torben Sørensen efter over en halv times krisemøde i omklædningsrummet.

Annonce

Bagud med 10 mål

- Planen for kampen var, at vi skulle løse deres fem et-forsvar. Løsningen var at spille syv mod seks, men det kom aldrig til at virke. Jeg tror, at de første syv af deres 10 mål blev scoret i tomt mål, beretter Kim Wittenkamp.

Direktørens observationer gengiver rammende det, der udspillede sig på banen.

Set med TMT-briller var kampen faktisk tabt, inden den for alvor kom i gang. Efter ni minutter havde hjemmeholdet bragt sig foran med 7-1, og bagud med 2-9 valgte TM Tønder-træner Torben Sørensen at tage sin anden time out. Lige lidt hjalp det. Hjemmeholdet tordnede videre derudad, bragte sig foran med 13-4 og i første halvlegs sidste minut lyste den første 10 måls-føring på 17-7 for hjemmeholdet på måltavlen.

Også efter pausen haltede Tønder fortsat bagud.

- Det eneste positive er, at folk prøvede. Vi spillede med dem, der ville kæmpe, men der var ikke meget, der lykkedes, lød det nærmest opgivende fra formanden.

Nederlaget og ikke mindst måden, hvorpå det skete, gør nu, at TM Tønder i tabellen i 1. division ikke er i nærheden af den top tre-placering, som holdet og klubben havde sat næsen op efter. Tværtimod er Tønder nu meget tættere på bunden og dermed nedrykningszonen end den sjove ende af rækken.

Første mulighed for at slippe ud af suppedasen er kommende lørdag, hvor oprykkerne fra Skovbakken stiller op i Tønderhal 2.

I tal

Målscorere: TM Tønder: Lasse Nikolajsen 5, Jeppe Jonasson 3, Ulrik Nøddesbo Eggert 2, Felix Kasch 2, Alexander Hansen 2, Thomas Clausen 1, Malte Schnoor 1, Jimmi Elmgaard, Benjamin Holm 1. Topscorere for Sydhavsøerne: Kristian Lund Vukman 9, Lauritz Legér 5. Udvisninger: TM Tønder: 5 x 2 min. Sydhavsøerne: 2 x 5 min. Maribohallerne: 810 tilskuere
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce