Annonce
112

Lussinger og skubben i ryggen: Politiet standsede tre slagsmål

Politi. Arkivfoto: Michael Bager

Kolding: Sydøstjyllands Politi var til stede på de rette tidspunkter i gadebilledet natten til søndag. Betjente opdagede i tre tilfælde et begyndende slagsmål, som de nåede at standse, før det endte helt galt.

På Jernbanegade overværede de to "brushaner", som skulle vise sig at være to mænd på 18 og 19 år. Den ene mand går forbi den anden og støder ind i ham med skulderen. Den anden mand drejer rundt og skubber den første kraftigt i ryggen som gengæld. Begge mænd fik en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og blev sendt i hver deres retning.

En 16-årig pige fra Grindsted og en 18-årig mand fra Kolding kom også op at toppes i gadebilledet. Politiet ser, at pigen tildeler manden en lussing, hvorefter manden kaster et indhold af vand efter hende, og hun forsøger at sparke ud efter ham.

Klokken 00.10 om natten var der en 34-årig mand fra Vamdrup, der forsøgte at indlade sig i et slagsmål ude foran Old Irish Pub på Jernbanegade. Han sigtes også for ordensbekendtgørelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

112

Tyverialarm skræmte indbrudstyv væk

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];