Annonce
Læserbrev

Lydavisens ende

Læserbrev: Jeg har lige haft den glæde at høre min ugentlige lydavis. Det politiske stof var ikke opmuntrende. Lydavisen kommer ikke mere. Efter 2019 er det slut. Hvad så? Magter og evner alle de 180 mennesker med sygdom, ordblindhed eller synshandicap at få alle disse oplysninger, som vi trods alt får fra lydavisen, på anden måde?

Nogle vil nok mene, at de jo bare kan lære at hoppe på de elektroniske medier. Som gruppe kan vi ikke tage på IT Café, for dem der ikke har kendskab til "zoom tekst" og alle de andre hjælpeprogrammer, der gør, at vi kan se og høre. Har vores netværk overskud til altid at skulle hjælpe med noget? Hvad er der så, afsavn. En yderligere isolation.

Det er så rart at vide, at bybus-linjer laves om, at der er vejarbejde og lignende. Og dertil kommer også alt det politiske stof. Det er nok ikke realistisk at forvente et kommunalt kursus i "kunsten at følge med udviklingen".

Hvordan skal man stemme næste gang, når man ikke kan følge med politisk? Nogle bliver tabt, og har ikke overskud til at hoppe med på bølgen. Bare de ikke også tager min Daisy-afspiller, for den er for mig livsnødvendig for at slappe af, og blive forført af en god historie.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce