Annonce
Team Esbjerg

Lykkelig Team Esbjerg-cheftræner: Stor, stor kredit til hele spillertruppen

I sidste uge forlængede Marit Røsberg Jacobsen aftalen med Team Esbjerg i to år. Flere forlængelser kan være på vej indenfor den nærmeste fremtid. Foto: André Thorup
13 kampe. 26 point. Team Esbjerg buldrer fortsat uimodståeligt derudaf i ligaen, og Jesper Jensen sender store roser til sine spillere.
Annonce

TEAM ESBJERG: - Vi har en meget, meget homogen spillertrup. En spillertrup, der hjælper hinanden og giver plads. En spillertrup, der kan lide at være sammen.

Cheftræner Jesper Jensen sendte straks roserne videre til sine spillere, da han skulle sætte ord på en imponerende første halvdel af grundspillet, der altså har resulteret i lutter sejre.

Team Esbjerg har nu seks point ned til København og Odense og ikke mindre end ni point ned til Herning-Ikast og Viborg.

- Det er vi selvfølgelig glade for. Det er klart, men vi kigger jo på os selv. Og det handler ikke om at være på førstepladsen til julepausen. Det handler om at stå så skarpt som overhovedet muligt, når der skal spilles om guld, understreger Jesper Jensen.

Den succesfulde Team Esbjerg-træner sender i løbet af få dage en del af sine spillere afsted i retning af VM-slutrunden i Japan, men ville han egentlig foretrække bare at spille videre, når det nu går så godt i både den hjemlige liga og Champions League.

- Rent spillemæssigt ville det være fint at fortsætte, men det bliver helt sikkert godt med en pause. Vi har trukket store veksler på mange af vores spillere.

Men der er en sidste kamp i 2019 på søndag, hvor polske Lublin kommer på besøg i Blue Water Dokken til den sidste af de seks kampe i den indledende pulje i Champions League. Polakkerne kan ikke nå noget, mens Team Esbjerg er sikret videre avancement i turneringen med fire point med over i hovedrunden.

- Vi spiller for at vinde, men vi vil gøre det på samme måde som mod Skanderborg. Vi kommer til at skifte meget ud.

Stærke Vilde Mortensen Ingstad sad over mod Skanderborg på grund af dårlig ryg, og hun kommer heller ikke i aktion på søndag.

- Hun er allerede rejst hjem til Norge for at få behandling, så det er rigtig fint. Vilde spiller heller ikke VM i denne omgang.

Fornylig forlængede Team Esbjerg aftalen med Marit Røsberg Jacobsen, og der kan være flere aftaler på vej i den kommende tid.

- Vi taler med alle spillere, inden de rejser. Tingene sker stepvis, og meget mere kan jeg ikke sige om det lige nu. Men vi er da positive.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce