Annonce
Esbjerg

Lynbussen har fået tilladelsen: Åbner snart for rute til København

Lynbussen har fået den nødvendige tilladelse til at åbne en rute fra Esbjerg til København. Busserne skal på landevejen hurtigst muligt, formentlig allerede i løbet af ugen, fortæller indehaver Steen Petersen.
Annonce

Esbjerg: Lynbussen har fået tilladelsen til at køre fjernbuskørsel og kan nu begynde at fragte passagerer fra Esbjerg til København.

Det fortæller indehaver, Steen Petersen.

Lynbussen kommer dog ikke til at køre lige med det samme.

- Jeg sidder med tilladelsen i hænderne. Vi kunne begynde med at køre i morgen, men min programmør siger, at vi lige skal teste billetsystemet, siger Steen Petersen.

Derfor regner han med, at Lynbussen først vil køre i løbet af ugen.

- Vi har busserne klar, men alt skal være perfekt. Vi vil jo gerne være nummer et, så vi skal også gøre det uden fejl. Så vil vi hellere vente et par dage, så alt er i orden, og der ikke er nogen fejl, siger Steen Petersen.

En tur til København vil koste 300 kroner tur/retur.

Annonce

Oplever stor interesse

Indtil videre har Steen Petersen fået tilladelse til at køre mellem Esbjerg og København. Men på sigt vil han have opbygget et stort netværk, hvor man kan stå af og på i både store og små byer. Lynbussen vil have ruter til 135 byer i landet.

Esbjerg bliver en af hovedbyerne, og der vil herfra gå ruter til store dele af landet. Man vil også kunne komme fra byer som Gredstedbro, Tjæreborg, Ribe og Bramming og videre til mange andre byer, hvis Steen Petersen får tilladelserne, der kræves til de ruter. Man skal dog rejse mindst 75 kilometer for, at han kan overholde tilladelsen.

Steen Petersen fortæller, at han allerede inden busserne er sat i gang, har modtaget mange henvendelser. Også fra Esbjerg.

- Vi mærker rigtig stor interesse. Der er rigtig mange, som skriver til os og spørger, om vi får en rute fra Esbjerg til Aalborg eller til Odense, Randers eller Billund. Billund kan vi så ikke, for der er ikke 75 kilometer, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce