Annonce
forside

Lynddahl A/S indgår stort sponsorat med Ribe Håndbold Klub

Ungdomshåndbolden i Ribe Håndbold Klub, der blandt andet afholder et stort elitestævne hvert år, styrkes efter at klubben har indgået et nyt, stort sponsorat med plastvirksomheden Lynddahl A/S. Arkivfoto: Soffi C. Larsen

Plastvirksomheden Lynddahl A/S og Ribe Håndbold Klub indgår et flerårigt samarbejde, der medvirker til at skabe et stærkt økonomisk fundament under den fortsatte udvikling afungdomshåndbolden i Ribe.

Efter en årrække med et mindre sponsorat i Ribe Håndbold Klub, har Lynddahl A/S besluttet øge sit økonomiske engagement i klubben. Parterne har indgået et såkaldt klubsponsorat, der blandt andet sikrer Lynddahl A/S en stærk synlighed på spiller- og trænertøj samt på stole i Ribe Fritidscenter.

- Vi er utroligt glade for at kunne yde vores støtte til et af lokalsamfundets store idrætsforeninger, og herunder ikke mindst de unge sportsudøvere, men også alle de frivillige som hver dag lægger mange timer i at alt fungerer, siger adm. direktør hos Lynddahl A/S, Rasmus Lynddahl.

Ribe Håndbold Klub har en vision om at skabe en håndboldklub for alle, med fokus på udvikling. Det indebærer blandt andet en stor investering i, at sikre dygtige og veluddannede trænere til de mange unge spillere i klubben. Men også skabe et attraktivt tilbud til byens mange unge mennesker, som ønsker at kombinere det sportslige med det gode sammenhold og kammeratskab.

Og sponsoratet glæder formand i Ribe Håndbold Klub, Henrik Clausen.

Annonce

Udviklingsarbejde

- For at sikre et fortsat økonomisk stærkt fundament i Ribe Håndbold Klub, og på den måde investere i at skabe de bedste rammer for vores mange håndboldspillere, er det afgørende at lokale virksomheder støtter op om os. Derfor er vi utroligt glade for, at Lynddahl A/S øger sin økonomiske støtte til håndbolden i Ribe, siger Henrik Clausen og forklarer, at man i Ribe HK ønsker at være en klub, hvor alle, uanset det sportslige niveau, kan udvikle sig og være en del af et stærkt fællesskab.

- Derfor investerer vi i at give vores mange medlemmer gode og sjove oplevelser, såvel sportsligt som socialt. Det glæder os derfor utroligt meget, når en stærk, lokalforankret familievirksomhed som Lynddahl A/S ønsker at støtte op om den spændende rejse, vi er på, siger Henrik Clausen, mens Rasmus Lynddahl ser frem til at blive en endnu større del af Ribe Håndbold Klub.

- Vi glæder os til at følge det spændende udviklingsarbejde, der er i gang i Ribe Håndbold Klub, og håber vi med vores støtte også kan medvirke til, at de mange unge mennesker har et godt samlingssted, hvor alle samtidig er en del af et stærkt fællesskab, siger Rasmus Lynddahl.

Aftalen træder i kraft ved årsskiftet, men parterne ønsker ikke at oplyse sponsoratets størrelse eller varighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Se fotos og video: Publikum og presse blev bortvist fra flyopvisning

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];