Annonce
forside

Lynddahl A/S indgår stort sponsorat med Ribe Håndbold Klub

Ungdomshåndbolden i Ribe Håndbold Klub, der blandt andet afholder et stort elitestævne hvert år, styrkes efter at klubben har indgået et nyt, stort sponsorat med plastvirksomheden Lynddahl A/S. Arkivfoto: Soffi C. Larsen

Plastvirksomheden Lynddahl A/S og Ribe Håndbold Klub indgår et flerårigt samarbejde, der medvirker til at skabe et stærkt økonomisk fundament under den fortsatte udvikling afungdomshåndbolden i Ribe.

Efter en årrække med et mindre sponsorat i Ribe Håndbold Klub, har Lynddahl A/S besluttet øge sit økonomiske engagement i klubben. Parterne har indgået et såkaldt klubsponsorat, der blandt andet sikrer Lynddahl A/S en stærk synlighed på spiller- og trænertøj samt på stole i Ribe Fritidscenter.

- Vi er utroligt glade for at kunne yde vores støtte til et af lokalsamfundets store idrætsforeninger, og herunder ikke mindst de unge sportsudøvere, men også alle de frivillige som hver dag lægger mange timer i at alt fungerer, siger adm. direktør hos Lynddahl A/S, Rasmus Lynddahl.

Ribe Håndbold Klub har en vision om at skabe en håndboldklub for alle, med fokus på udvikling. Det indebærer blandt andet en stor investering i, at sikre dygtige og veluddannede trænere til de mange unge spillere i klubben. Men også skabe et attraktivt tilbud til byens mange unge mennesker, som ønsker at kombinere det sportslige med det gode sammenhold og kammeratskab.

Og sponsoratet glæder formand i Ribe Håndbold Klub, Henrik Clausen.

Annonce

Udviklingsarbejde

- For at sikre et fortsat økonomisk stærkt fundament i Ribe Håndbold Klub, og på den måde investere i at skabe de bedste rammer for vores mange håndboldspillere, er det afgørende at lokale virksomheder støtter op om os. Derfor er vi utroligt glade for, at Lynddahl A/S øger sin økonomiske støtte til håndbolden i Ribe, siger Henrik Clausen og forklarer, at man i Ribe HK ønsker at være en klub, hvor alle, uanset det sportslige niveau, kan udvikle sig og være en del af et stærkt fællesskab.

- Derfor investerer vi i at give vores mange medlemmer gode og sjove oplevelser, såvel sportsligt som socialt. Det glæder os derfor utroligt meget, når en stærk, lokalforankret familievirksomhed som Lynddahl A/S ønsker at støtte op om den spændende rejse, vi er på, siger Henrik Clausen, mens Rasmus Lynddahl ser frem til at blive en endnu større del af Ribe Håndbold Klub.

- Vi glæder os til at følge det spændende udviklingsarbejde, der er i gang i Ribe Håndbold Klub, og håber vi med vores støtte også kan medvirke til, at de mange unge mennesker har et godt samlingssted, hvor alle samtidig er en del af et stærkt fællesskab, siger Rasmus Lynddahl.

Aftalen træder i kraft ved årsskiftet, men parterne ønsker ikke at oplyse sponsoratets størrelse eller varighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Annonce