Annonce
Sport

Lyngby-træner garanterer: Corlu er i Lyngby til foråret

Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Lyngby-træner Christian Nielsen fastslår, at Brøndby ikke kan kalde Rezan Corlu tilbage i vinterpausen.

Da AGF og Lyngby søndag spillede 1-1 i 3F Superligaen, var det endnu engang med profilen Rezan Corlu som målscorer for Lyngby.

22-årige Corlu er ejet af Brøndby, hvor han har fået sin fodboldopvækst, men han spiller i øjeblikket i Lyngby på en lejekontrakt frem til sommer.

Lyngby-træner Christian Nielsen sagde efter søndagens pointdeling, at Brøndby ikke kan kalde offensivspilleren tilbage til januar.

- Brøndby kan ikke kalde ham tilbage til januar, så derfor har vi ham også i foråret, siger Lyngby-træneren.

Corlu startede sæsonen på bænken, men i løbet af efteråret har han spillet sig til en fast startplads i Lyngby, hvor han har bidraget med fire mål og fem oplæg til scoringer.

- Han er blevet bedre og bedre i løbet af efteråret, og jeg tror, at han gerne ville spille videre hen over vinterpausen, hvis det var muligt, siger Christian Nielsen.

Corlu scorede et flot solomål efter seks minutter i søndagens opgør, da han bragte gæsterne foran 1-0. Fra midten af banen førte han bolden frem i fart, inden han flot sparkede bolden ned i hjørnet.

Selv er den unge Lyngby-profil ikke meget for at snakke om fremtiden, og han har ingen kommentar til, hvorvidt han har hørt fra Brøndby.

Dog har Rezan Corlu ambitioner om større klubber end Lyngby.

- Jeg vil udfordre mig selv, så jeg vil da gerne spille på et så højt niveau som muligt og se, hvad jeg kan opnå.

- Derfor er det selvfølgelig en drøm at slå igennem i Brøndby, men nu må vi se, hvad der sker.

Rezan Corlu har tidligere været på kontrakt i italienske AS Roma, hvorfra han også var udlejet til Lyngby.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Kolding

Vej spærret: Store mængder regn giver problemer i Kolding

Annonce