Annonce
Billund

Lynghedens Lykkebørn blev årets forening i Billund Kommune

Lynghedens Lykkebørn blev årets forening i Billund Kommune. PR-foto: Billund Kommune
160 frivillige var med til fest fredag, da Lynghedens Lykkebørn blev kåret som årets forening.
Annonce

Billund Kommune: "Lynghedens Lykkebørn" fik prisen som Årets Forening i Billund Kommune.

Det skete, da der fredag den 27. september - også kendt from Frivillig Fredag - var fest for frivillige i Billund Kommune.

Prisen gives til en forening, der inden for det sociale område har markeret sig på særlig vis eller været med til at tænke nyt eller taget spændende initiativer. Lynghedens Lykkebørn fik prisen for her i 2019 at have startet et håndboldhold for børn med særlige behov.

Der var mødt 160 frivillige op til festen, som blev holdt i Billund Idrætscenter. PR-foto: Billund Kommune
Annonce

Politikerne serverede kaffen

160 frivillige fra 33 vidt forskellige foreninger var med til festen fredag, som var arrangeret af kommunens frivilligråd. Snakken gik højt ved bordene over kaffen, og Karina og David Holgersen bidrog til den gode stemning med festlig musik og sang mellem taler og uddeling af prisen.

- Hver eneste forening og hver eneste frivillig gør en forskel, og I er uden tvivl med til at øge livskvaliteten for rigtig mange medborgere, lød det fra borgmester Ib Kristensen (V) i sin tale til de fremmødte frivillige, ifølge en pressemeddelelse fra Billund Kommune.

Borgmesteren var sammen med 10 andre medlemmer af byrådet på arbejde fredag aften, hvor politikerne serverede for de mange frivillige og på den måde takkede for den indsats, de gør for borgerne i Billund Kommune.

De frivillige kom både fra børne-, ældre- og handicapområdet. Også spejder-, idræts- og patientforeninger var repræsenteret. Derfor blev en del af aftenen brugt på at lære hinanden at kende på tværs af foreninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce