Annonce
Varde

Lys-, glas- og billedkunstner fortæller om værkerne i kunsthuset Janus

Udstillingen Mønstre af levet liv af Kirsten Winther Johannesen og Ole Halskov. PR-foto

Tistrup: Vestjyllands Kunstmuseum - Janus nyder genåbningen og har meget, de skal have indhentet. Ud over de fire nye udstillinger, der er åbnet i Janus, har museet også en række arrangementer på programmet i den kommende tid. Det oplyser Janus i en pressemeddelelse.

Det er altid spændende at møde kunstnerne selv og opleve dem fortælle. Det kan ofte fuldstændig ændre ens syn på deres værker. Det giver en helt anden forståelse, og et kunstværk, man ikke brød sig om, kan man komme til at holde af, når man har mødt kunstneren.

Den mulighed byder sig to søndage i maj:

Annonce

Søndag d. 9. maj klokken 14 kommer Steffen Tast og fortæller. Han er lys-, glas- og billedkunstner, der eksperimenterer med lys, spejlinger, skygger og reflekser. Han arbejder med materialerne, så resultatet er lette og fine værker.

Kunstværket Ovi Testa, som lige nu kan opleves på Janus. PR-foto

Søndag d. 16. maj  klokken 14 fortæller Kirsten Winther Johannsen og Ole Halskov om deres fælles udstilling med keramik og malerier, Mønstre af levet liv.

Arrangementsrækken slutter i denne omgang torsdag den 27. maj klokken 19 med koncert. Den hedder Sommerfugledalen - et requiem og er et værk over Inger Christensens digt Sommerfugledalen. Det er Charlotte Støjberg og Carl Erik Lundgaard, der optræder ved koncerten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Smittetal i Kolding er næsten fordoblet på 11 dage: Flere børn og unge bliver smittet nu

Annonce