Annonce
Danmark

Lyt her: Mogens Jensen - Min homoseksualitet skaber forlegenhed, når jeg trykker hånd

Annonce

Mens Danmark for nyligt er blevet rangeret til at været det tredjebedste land i verden til at sikre LGBTI-personers rettigheder (lesbiske, bøsser, biseksuelle, transkønnede og interkønnede, red), så er situationen en helt anden i mange af de lande Danmark sender udviklingsbistand til. Ligestillingsminister Mogens Jensen fra Socialdemokratiet har af flere omgange prøvet at trykke hånd med ledere af lande, hvor homoseksualitet udløser fængselsstarf. Alligevel har han aldrig oplevet at blive set skævt til, når han står ansigt til ansigt med de mennesker der udad til udskammer homoseksuelle. Tværtimod oplever han oftest, at de ledere han trykker hånd med ender med at blive forlegne over deres egen politik.

I dagens podcast fortæller Mogens Jensen meget åbenhjertigt om, hvordan han føler sig bedre rustet til rollen som Ligestillingsminister, fordi han er homoseksuel, og han fortæller også, hvordan han forsøger at trænge ind til de præsidenter, som forsøger at udskamme homoseksuelle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce