Annonce
Erhverv

Lyt med: Stor gældskrise kan være på vej – Du skal betale regningen for Sydeuropas katastrofale corona-økonomi

Du finder podcasten Erhvervsklubben i appen nyhedskiosken, på Apple podcast, Google podcast eller Spotify. Det er gratis at lytte med.
Danmark gik ind i coronakrisen med styr på økonomien. Det gjorde de Sydeuropæiske lande ikke. Ifølge eksperter tyder alt på, at lande som Italien, Frankrig og Spanien har så stor en gæld, at vi i Nordeuropa ender med at skulle betale en del af deres regning.

I Erhvervsklubben ser din vært Anne-Marie Lindholm nærmere på de store historier fra erhvervslivet og gør dig sammen med tre gæster klogere på erhverv og økonomi.

I denne uge kommer det til at handle om:

Las Olsen, Cheføkonom Danske bank: Sydeuropas stigende gæld kan udløse en regning, der skal betales af Danmark og de andre Nordeuropæiske lande, når coronakrisen er slut.

Annonce

Jens Bertelsen, Erhvervsredaktør Avisen Danmark: Danske Bank skuffer både i årsregnskab og i deres håndtering af nye møgsager, men en mulig genistreg kan redde dem.

Emilie Bonde Aagaard, tech- og erhvervsjournalist, Avisen Danmark: Ørsted er stærkt udfordret af konkurrenter, men bevarer ambitionerne om at være størst på markedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce