Annonce
Danmark

Lyt med: Ny podcast - Erhvervsklubben er i luften

Anne-Marie Lindholm er vært i Erhvervsklubben. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen
Erhvervsklubben er din nye erhvervspodcast, der giver dig ugens tre væsentligste historier fra erhvervslivet.
Annonce

I Erhvervsklubben ser din vært Anne-Marie Lindholm nærmere på de store historier fra erhvervslivet, og gør dig sammen med tre personer klogere på erhverv og økonomi.

I denne uge kommer det til at handle om:

  • Den uro, som Brexit endnu engang har skabt, efter Boris Johnson har præsenteret et nyt lovforslag, som er i direkte strid med den udtrædelsesaftale, han han indgået med EU.
    Avisen Danmarks erhvervsredaktør Jens Bertelsen tager dig med bag om historien og sætter navn på de brancher, der er særligt under pres lige nu, hvor Brexit trækker overskrifter.
  • Bankernes indtjening falder for tredje år i træk. Det er ganske alvorligt for bankerne, og ifølge seniorrådgiver ved Aalborg University Business School, Lars Krull, så er det langt fra optimalt for nogen, at bankernes indtjening har nået et kritisk lavpunkt.
  • Vi tapper ind i aktiemarkedet, hvor festen fortsætter ufortrødent. Sammen med aktieanalysechef i Sydbank Jakob Pedersen ser vi på årsagerne til de markante stigninger, men vi diskuterer også, hvorfor en ny inflationsmålsætning i USA får kæmpe betydning for alle som investerer.

Lyt Erhvervsklubben her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce