Annonce
Podcast

Lyt: Nye F-35 fly giver Danmark vinger - milliarder er på vej til voksende forsvarsindustri

Du finder Erhvervsklubben gratis på Apple podcast, Google podcast og via Spotify
Erhvervsklubben kommer også ind på hele vaccinationskapløbet, hvor Astra Zenaca har fået en lussing, mens andre vacciner er på vej til at blive frigivet. Sidst i programmet kigger vi nærmere på Bang og Olufsen, der ser ud til endelig at have fået en strategi, der virker.

I Erhvervsklubben ser din vært Anne-Marie Lindholm nærmere på de store historier fra erhvervslivet og gør dig sammen med tre gæster klogere på erhverv og økonomi.

I denne uge kommer det til at handle om:

1,20 - Joachim Finkielman, Forsvars- og Sikkerhedspolitisk chef, Dansk Industri: Amerikanske F 35-fly kan sikre Danmark ny stor forsvarsindustri

9.58 - Søren Løntoft Hansen, Senior Analytiker, Sydbank: Astra Zeneca er slået ud af kurs på grund af risiko for blodpropper, og det er en gamechanger for vaccineproducenterne.

22.13 - Jens Bertelsen, Erhvervsredaktør Avisen Danmark: Bang og Olufsen har fundet melodien, men de kan stadig nå at spille falsk.

Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af