Annonce
Podcast

Lyt til Mortens Madklub: Grillet fisk med sprødt skind

I podcasten "Mortens Madklub" giver madredaktør Morten Vilsbæk tips til nem gourmetmad sammen med landets sejeste kokke. Hør hvordan du nemt imponerer i eget køkken.

Sommerskolen i Mortens Madklub fokuserer på fisk med Henrik Sommerlund ved katederet. Fynboen har vundet DM i grill og giver gode tips til lækker laksefilet på grillen, og du får også tips til at grille hel fisk - uden at den bliver tør. Og så har han fundet et lækkert glas vin til arbejdet ved grillen.

I podcasten Mortens Madklub kan du hver uge få inspiration til lækker mad og vin. Madredaktør Morten Vilsbæk styrer slagets gang og har altid en spændende gæst fra gastronomiens verden med i studiet.

Hvis du vil lytte til flere afsnit af Mortens Madklub, kan du klikke her.

Kolding

Trist diskoteksejer om udsigt til lukning: - Vi havde ellers lige lagt åbningstiderne ud på Facebook for resten af måneden

Kolding For abonnenter

29-årig mor dømt for at tæve kæreste med ledning og stikke ham med kniv: Nu er parret kærester igen

Esbjerg

Chaufførmangel, Brexit og covid-19 sender frisk fisk på skinner: Esbjerg-firma vil skære 40 procent af transporttiden

Billund For abonnenter

Diskoteksejer i 37 år om ny nedlukning: Psykisk er det hårdt, at min handlekraft bliver taget fra mig

Regeringen holder pressemøde om restriktioner onsdag aften

Erhverv For abonnenter

Prisbelønnet industrivirksomhed er gået konkurs: Nu skal den sælges til højestbydende for at redde arbejdspladser

Esbjerg

29-årige Kasper: Jeg fungerer meget bedre som hjemløs

Esbjerg

El-busser fra Kina kører ud i Esbjergs gader: Første køretur er gratis

Coronasmitte kan igen sende børn hjem til onlineskole

Vejen

127 søgte om julehjælp: 87 enlige forsørgere får en dejlig mail fra Dansk Folkehjælp

Kolding For abonnenter

Rasmus er spastiker og kæmpe håndboldfan: Det er et frirum, hvor jeg kan glemme hverdagens problemer

Kultur

Centerchef følger spændt med på pressemødet i aften: Hvad med vores koncert med 700 gæster?