Annonce
Varde

Målene i Ansager er blevet tydeligere

Lige før førsteholdets kamp mod Jelling i Serie 3 blev den nye måltavle i Ansager indviet. Privatfoto

Ansager: Der var ganske stort fremmøde på Ansager Stadion, da den nye måltavle forleden blev indviet med en kort ceremoni og kaffe og kage til tilskuerne til førsteholdets kamp i Serie 3.

- Vi har et stort ønske om at have et flot og indbydende anlæg, og en ny måltavle har været et stort ønske i et stykke tid. Det er blevet muligt med hjælp fra Allan's Dinér, som har sponsoreret den, og fra Sydbank, og det er ikke den eneste forbedring på Ansager Stadion, fortæller formand for fodboldudvalget i Ansager IF, Cliff Lauridsen, i en pressemeddelelse.

- Vores klubhus har fået ny varmekilde, og det er ikke en lille udgift for en idrætsforening, så der vil vi på også rette en varm tak til SE Vækstpuljen og Varde Kommune. De her ting gør, at vi kan bruge ressourcerne på vores medlemmer fremadrettet, siger formanden.

Den første scoring på Ansager Stadion efter indvielsen af den nye måltavle blev sat ind af Bjarke Klausen, der opsnappede en aflevering fra en modstander fra Jelling i Serie 3. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Oceanliner i miniformat har sejlet 60 år mellem Esbjerg og Fanø: Nu sendes den lille motorfærge Sønderho på førtidspension

Annonce