Annonce
Speedway

Målet er klart: Holsted vil have finalen på hjemmebane

Rasmus Jensen, til højre, har samlet set været Holsteds bedste mand i denne sæson, og han skal for alvor have gang i maskineriet, hvis superfinalen skal afvikles på Moldow Speedway Arena næste onsdag. Foto: Peter Leth-Larsen
Onsdag aften skal Slangerup have én over nakken, hvis grundserievinderne skal trække næste uges superfinale til Moldow Speedway Arena.

HOLSTED: Afgørelsen skulle egentlig allerede være faldet for en uge siden, men det satte massive nedbørsmængder en stopper for - og derfor køres den anden og afgørende match om retten til at afvikle superfinalen onsdag aften på Moldow Speedway Arena, hvor Holsted tager imod Slangerup.

Og det bliver en match, hvor Holsted, der er uden en skadet Nicki Pedersen, stort set skal have alt til at fungere, hvis klubben skal have fordel af hjemmebane i superfinalen.

- Vi har haft en fin sæson, og vi er selvfølgelig meget opsatte på at trække finalen til Holsted, men vi ved også, at vi får hård modstand, siger Holsted-holdleder Lars Munkedal.

Slangerup vandt det omvendte opgør med 47-40, og derfor er opgaven krystalklar for værterne: Vind matchen med otte match, hvis ikke I vil til Slangerup for at køre superfinalen onsdag den 18. september.

Nicki Pedersen blev i den seneste match erstattet af Kenneth Bjerre. Det var ikke den store succes, da rutinerede Bjerre leverede en dårlig præstation og kun lavede fire point på fem heats, men Bjerre er med igen, og han er utvivlsomt opsat på at vise, hvad han kan.

Øvrige kørere hos Holsted er Nicolai Klindt, René Bach, Rasmus Jensen, Sam Jensen og Emil Breum, mens Slangerup kommer med Mikkel Michelsen, Andreas Lyager, Dawid Lampart, Jonas Seifert, Emil Pørtner og Kenni Nissen.

Det går løs på Moldow Speedway Arena onsdag kl. 18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Tyverialarm skræmte indbrudstyv væk

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];